Lejossz_a_JATE-ba_20170729_SZTE-FOK_kezdo

"Lejössz JATÉ-ba?" buli - 2017

A tavalyi év sikerén felbuzdulva, idén is megrendezzük az "JATE Klubos Öregdiák Találkozót", hogy újra feleleveníthessük az egyetemista éveink legszebb emlékeit. Gyere le velünk a JATÉ-ba július 29-én, szombaton, találkozz régi haverokkal, ismerős arcokkal és táncolj egy nagyot a Ti zenéitekre! Kérd kedvenc slágereidet Dj. Almától, ahogy régen is!

Te is a ’90-es évek végén, a ’2000-es évek elején voltál hallgató Szegeden? Emlékszel még, mit takarnak a VINYIT vagy a VIZIT mozaikszavak? Bevillan egy kép, egy hangulat, ha a JATE Klubra gondolsz? Kikkel jártál oda bulizni? Hol ültél? Melyik teremben töltötted a legtöbb időt? Kivel táncoltál?

Az SZTE Alma Mater, mint az egyetem öregdiák szervezete, a JATE Klub és volt hallgatóink egy igazi régi „jatés” bulit szerveznek idén nyárra is. Gyere le velünk a JATÉ-ba július 29-én, szombaton, találkozz régi haverokkal, ismerős arcokkal és táncolj egy nagyot a Ti zenéitekre!
Kérd kedvenc slágereidet Dj. Almától, ahogy régen is tetted! ;-)

A találka előtt regisztrálj azzal együtt, akit a legszívesebben hoznál, és mindketten ingyen léphetitek újra át a JATE küszöbét!

Jegyárak (regisztráció nélkül):

SZTE diákoknak: 600 Ft

Külsősöknek: 1000 Ft


Elindult a regisztráció! Regisztrálj az esményre és az SZTE Alma Materbe egyszerre!


Facebook esemény



Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *