Doktori Képzés SZTE FOK

Doktori Képzés

SZTE Fogorvostudományi Kar


Kari koordinátor:


Prof. Dr. Madléna Melinda, az orvostudomány kandidátusaDr. Madléna Melinda egyetemi tanár,

Telefon: +36 62 54 5305

E-mailA SZTE Fogorvostudományi Kara jelentős erőfeszítéseket tervez tenni annak érdekében, hogy az oktatói-kutatói testületben növelje a tudományos fokozattal rendelkező tagjainak számát, és javítsa a kutatómunkához szükséges intézményi- és infrastruktúrát. A tudományos tehetséggondozás érdekében a FOK az SZTE Klinikai Orvostudományi Doktori Iskolához csatlakozott 2005-ben a Fogorvostudományi Kutatások Alprogrammal. A Doktori Iskola Fogorvostudományi Kutatások Alprogramjában Prof. Dr. Nagy Katalin, Dr. Laczkóné Dr. Turzó Kinga, Prof. Dr. Rakonczay Zoltán, és Prof. Dr. Fazekas András témavezetése mellett születtek és születnek tudományos értekezések a fogorvostudomány meghatározó kutatási területein. 2012-ben a Karon új tanszék alakult, az oktatás mellett a kutatásra is nagy súlyt fektető Orálbiológiai és Kísérletes Fogorvostudományi Tanszék. A Kar állományába 2012-ben illetve 2013-ban felvett, komoly kutatási tapasztalatokkal rendelkező munkatársak ezt az új tanszéket erősítik.Orvostudományi Doktori Képzés

Szegedi Tudományegyetem Doktori Intézet

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • *
  március 25. 00:00 - 29. 00:00
 • *
  március 30.
  Egész napos
  -avagy kemény és lágyszövet menedzsment az implantológiában. Továbbképzés Szegeden - 2019.03.30. Jöjjön el, legyen részese egy színvonalas képzésnek, és vegye igénybe az extra kedvezményt! A tanfolyam árából 30.000 Ft levásárolható a Front-Dent teljes portfóliójából a képzést követő 3 hónapban! Előadó: Dr. Párkányi László, parodontológus szakorvos, egyetemi tanársegéd.
 • *
  április 17. 12:00 - 21. 08:00
  Idén is megrendezésre kerül a tavaszi szünetben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi, Gyógyszerésztudományi és Fogorvostudományi Karok Hallgatói Önkormányzatainak közös tábora felvételizők számára. Velünk sikeresen készülhetsz az érettségire, mivel egyetemi oktatók a biológia érettségi kritikus területeit kiemelve, az aktuális követelményekhez igazítva biztosítanak intenzív felkészítést az előadások során. Továbbá Kémia és Fizika tantárgyból a szükséges elméleti tananyag mellett kiscsoportos foglalkozások keretei között a szóbeli vizsgára szükséges kísérletek gyakorlása is biztosított. Az elméleti és gyakorlati oktatás mellett a kikapcsolódásra is sor kerül és csapatépítő programokkal várunk titeket, ahol Szeged város nevezetességei mellett leendő évfolyamtársaitokkal is megismerkedhettek. Jelentkezés és további információk hamarosan!
 • *
  május 10. - 11.
  Egész napos
  A regisztráció 2019. január 7-én nyílik!
 • június 29.
  10:00 - 12:00