Doktori Képzés SZTE FOK

Doktori Képzés

SZTE Fogorvostudományi Kar


Kari koordinátor:


Prof. Dr. Madléna Melinda, az orvostudomány kandidátusaDr. Madléna Melinda egyetemi tanár,

Telefon: +36 62 54 5305

E-mailA SZTE Fogorvostudományi Kara jelentős erőfeszítéseket tervez tenni annak érdekében, hogy az oktatói-kutatói testületben növelje a tudományos fokozattal rendelkező tagjainak számát, és javítsa a kutatómunkához szükséges intézményi- és infrastruktúrát. A tudományos tehetséggondozás érdekében a FOK az SZTE Klinikai Orvostudományi Doktori Iskolához csatlakozott 2005-ben a Fogorvostudományi Kutatások Alprogrammal. A Doktori Iskola Fogorvostudományi Kutatások Alprogramjában Prof. Dr. Nagy Katalin, Dr. Laczkóné Dr. Turzó Kinga, Prof. Dr. Rakonczay Zoltán, és Prof. Dr. Fazekas András témavezetése mellett születtek és születnek tudományos értekezések a fogorvostudomány meghatározó kutatási területein. 2012-ben a Karon új tanszék alakult, az oktatás mellett a kutatásra is nagy súlyt fektető Orálbiológiai és Kísérletes Fogorvostudományi Tanszék. A Kar állományába 2012-ben illetve 2013-ban felvett, komoly kutatási tapasztalatokkal rendelkező munkatársak ezt az új tanszéket erősítik.Orvostudományi Doktori Képzés

Szegedi Tudományegyetem Doktori Intézet

Hírek RSS

Friss hírek

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • *
  november 21.
  18:30 - 20:30
  Beszélgetés a digitális felsőoktatásról Regisztráció fent a "Jegyek" pontnál vagy itt (ajánlott): https://goo.gl/forms/akKoiahciwdClvrI2 A részvétel DÍJMENTES.
 • *
  november 22. 18:00 - december 9. 00:00
  Kiállítást megnyitja: Dr. Nagy Imre, művésztörténész
 • *
  november 23.
  13:00 - 17:30
  Az esemény programjairól pontos információt később osztunk meg.
 • *
  november 23.
  19:00 - 22:00
  A tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva idén is várunk minden kedves érdeklődőt Karrier Börze rendezvényünkön. Amennyiben a közeljövőben bővíteni tervezi rendelőjét, esetleg új kollégát keres, és szeretne csapatában egy kiválóan képzett, lelkes, felelősségteljes, fiatal fogorvost, jöjjön el és ismerje meg a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának végzős hallgatóit! Amennyiben kérdése van, vagy regisztrálni szeretne, keressen minket a fogkarrierborze@gmail.com e-mail címen. Szeretettel várjuk!
 • *
  november 29.
  08:00 - 15:00
  A nyílt nap információs oldala mellett javasoljuk az egyetem honlapjának és a karok honlapjainak áttekintését is további információkért.