Egyetemi_Tavasz_2017_SZTE-FOK_kezdo1

Ismét Egyetemi Tavasz

Az Egyetemi Tavasz a Szegedi Tudományegyetem tavaszi rendezvénysorozata, melyet 2004 óta minden áprilisban megrendez az SZTE Kulturális Iroda.

Tizennegyedik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem az Egyetemi Tavasz programsorozatot 2017. április 10. és május 18. között.


A fesztiválon nem csupán az egyetem kapuit nyitják meg a város polgárai számára, de egyetemünk oktatói, dolgozói, hallgatói is megmutatják mûvészi tehetségüket.


A programban tudományos, ismeretterjesztő, kulturális, sport- és szórakoztató programok, kari napok, konferenciák szerepelnek egyetemi és városi helyszíneken - szinte minden, ami a szorosan vett oktatáson, kutatáson kívül az egyetemen történik, és érdekes lehet a közönség számára.


ET_megnyito_meghivo_2017_04_10


Az Egyetemi Tavasz hivatalos megnyitója április 10-én, hétfőn este lesz, de a programsorozat már egy héttel korábban elkezdődik.


Idén a 6 hét alatt 55 helyszínen közel 300 program közül válogathat a közönség. A programok nyitottak és többnyire ingyenesen látogathatók minden érdeklődő számára.


Egyetemi_Tavasz_2017_plakat  Egyetemi_Tavasz_2017_programfuzet


Remélhetőleg az egyetemi és városi helyszíneken szervezett programok között mindenki megtalálja a számára legérdekesebbeket.


Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők.


Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *