TDK hírek

A 2017. évi SZTE ÁOK-FOK-GYTK-ETSZK TDK konferencia időpontja:

2017. november 15-17.

Az absztraktok feltöltésének várható időszaka: 2017. október 2-16.

Kiváló eredmények az OTDK Orvos- és Egészségtudományi Szekciójában. Gratulálunk!

A Stephen W. Kuffler Kutatási Alapítvány (www.kuffler.org) pályázatot hirdet egyetemi hallgatók tudományos kutatási munkájának támogatására. A pályázatok beküldési határideje 2017. április 30.

Első alkalom: 2017. február 21. (kedd) 17:00 óra

Helyszín: Nagy Oktatási Épület 49-es előadóterem

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar közösen rendezi a 2016. évi helyi, őszi TDK Konferenciáját.

Március 8-12. között zajlott az SZTE Általános Orvostudományi Kar, Fogorvostudományi Kar, Gyógyszerésztudományi Kar és Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar tavaszi Tudományos Diákköri Konferenciája. A 4 napos tanácskozáson 11 tagozatban, több mint 180 magyar és angol nyelvű előadás hangzott el.

Fotóalbum az SZTE Általános Orvostudományi Kar, Fogorvostudományi Kar, Gyógyszerésztudományi Kar és Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar tavaszi TDK konferenciájáról.

2016. március 10. csütörtök 11 óra

FOK „B" épület, sárga terem (Szeged, Tisza Lajos krt. 83.)

Az előadások nyilvánosak. Minden érdeklődőt Szeretettel várunk!

Az SZTE ÁOK-FOK-GYTK-ETSZK által közösen szervezett helyi Tudományos Diákköri Konferencián (2016. március 8-12.) való részvétel feltétele egy absztrakt feltöltése.

Szombaton délben eredményt hirdettek a Dóm téri Nagy Oktatási Épületben.

Szombaton délben eredményt hirdettek a Dóm téri Nagy Oktatási Épületben.

2012. április 19.-én a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kara Tudományos Diákköri konferenciát szervezett a Kar tantermében. A konferencia célja az volt, hogy a hallgatók megismerjék egymás tudományos munkáját, valamint megvitassák eredményeiket.

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *