Aktuális pályázatok

A Nemzeti Felsőoktatási ösztöndíjra javasolt hallgatók a 2021/2022. tanévben
Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat FOK rangsor

A jelentkezésről, a felvételi időpontjáról és részleteiről szóló információkért kövesd figyelemmel a www.nobel-szeged.hu oldalt.

Egyetemi vers- és prózamondó, valamint zenei versenyt, dráma és verspályázatot hirdet a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatói számára.

Jelentkezési/Beadási határidők:

2018. szeptember 7-től november 17-ig több időpontban

A Magyar Fogorvosok Egyesülete és az NSK második alkalommal hirdeti meg kutatási projekteket finanszírozó pályázatát, melyen négy projektet jutalmaznak pénzdíjjal. Beadási határidő:

2018. szeptember 30. (vasárnap)

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság örömmel hirdeti meg a 2019-2020-as tanévre szóló ösztöndíjait.

Beadási határidők:

2018. május 22. és 2015. október 10.

A Magyar Pathologusok Társasága és a Magyar Onkológusok Társasága tudományos tevékenység támogatása céljából meghirdeti a „Krompecher Ödön” pályázatot. A pályázatra orvostanhallgatók és fogorvostan hallgatók nyújthatnak be pályamunkát.

Beadási határidő:

2018. november 30.

Ausztriai és magyarországi tudományos kutatási és felsőoktatási területen folytatott együttműködések támogatására és ausztriai ösztöndíjas tartózkodásra az OMAA/AÖU Kuratóriuma pályázatot hirdet.

Beadási határidők:

2016. december 15-ig több időpontban

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *