XXIX. Szent-Györgyi Albert Napok Díjátadó Ünnepség

A Szegedi Tudományegyetem központi ünnepségén megnyitották a XXIX. Szent-Györgyi Albert Napok rendezvénysorozatát.

Az egyetem orvosi és egészségtudományi karainak és klinikai központjának közös ünnepén az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, Fogorvostudományi Kar, Gyógyszerésztudományi Kar, Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar dékánjai, valamint az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke értékelte az elmúlt év teljesítményét, valamint átnyújtották a betegellátás, az oktatás és a kutatás területén kiváló eredményeket elért dolgozók díjait.A Szegedi Tudományegyetem orvosi és egészségtudományi ünnepén az SZTE Rektori Hivatal dísztermében ünnepi tanácsülésen nyitották meg az egyetemen novemberben hagyományos Szent-Györgyi Albert Napokat. Az eseményen megjelent Dr. Rovó László egyetemi tanár, a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Fendler Judit, a Szegedi Tudományegyetem kancellárja, Dr. Lázár György egyetemi tanár, a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar dékánja, Dr. Lengyel Csaba egyetemi tanár, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke, Dr. Baráth Zoltán egyetemi tanár, a Fogorvostudományi Kar dékánja, Dr. Zupkó István egyetemi tanár, a Gyógyszerésztudományi Kar dékánja, Dr. Tálosiné Dr. Tóth-Molnár Edit egyetemi tanár, az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar dékánja.


A Szegedi Tudományegyetem Kiemelkedő Egészségügyi Szakdolgozója díjat első ízben idén Varnyú Lenke kapta, aki a Fogorvostudományi Kar szakdolgozói szakfeladat koordinátora. Szakma iránti elhivatottság, alázat és fáradhatatlan tenni akarás jellemzi. Szakmailag magasan kvalifikált, szívesen vesz részt továbbképzéseken, megragadva minden olyan lehetőséget, mellyel tudását gyarapíthatja. Meglévő tudását, tapasztalatait szívesen osztja meg a képző intézmények klinikán gyakorlatot teljesítő hallgatóival, tanulóival, akiknek mentorálását végzi.


(Varnyú Lenke, a Fogorvostudományi Kar szakdolgozói szakfeladat koordinátora átveszi a Szegedi Tudományegyetem Kiemelkedő Egészségügyi Szakdolgozója díjat. Fotó: Kovács-Jerney Ádám)


Díjához ezúton is gratulálunk, és munkájához további sok sikert kívánunk!


SZTE Fogorvostudományi Kar

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *