UNKP_a_jovo_te_vagy1

ÚJ NEMZETI KIVÁLÓSÁGI PROGRAM 2022

A Kormány az Innovációs és Technológiai Minisztérium által meghirdetett az Új Nemzeti Kiválósági Program 2022/2023. tanévi pályázati fordulójában:A pályázati csomag a részletes tájékoztatókkal együtt az UNKP oldaláról is letölthető.

 

Az Új Nemzeti Kiválóság Program 2016-ban először meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázatai, a felsőoktatásban szeptembertől részt vevő hallgatói, kutatói kiválóságot támogatják olyan - alapképzésben, a mesterképzésben vagy a doktori képzésben részt vevő - hallgatók, doktorjelöltek, valamint fiatal oktatók, kutatók támogatásával, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak. A program a kutatói és alkotói kiválóságot minden tudomány- és művészeti területet figyelembe véve kívánja elősegíteni a tudományos kutatásokat és az innovációt.

A pályázatot az SZTE-n CSAK!!!  elektronikus (Modulo) rendszerben kell benyújtani a pályázati dokumentáció feltöltésével legkésőbb


  • UNKP-1-2-3-4 kategóriában 2022. június 2-ig;
  • UNKP-5 kategóriában 2022. június 30-ig;
  • UNKP-6 kategóriában 2022. június 23-ig!

Ha még nem hallgatónk/oktatónk, akkor ezen az oldalon van lehetősége regisztrálni.


A befogadó szándéknyilatkozatot a Fogorvostudományi Kar dékáni hivatalának küldjék meg aláírásra, az aláírt kutatási tervvel együtt.

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *