Fogorvosi_szimpozium

MFE májusi konferencia - SymposiumSzeged 2022

Tisztelt Kollegák!

Örömmel adjuk hírül: megnyílt a regisztráció a MFE májusi konferenciájára!

A több mint másfél évtizedes hagyománynak megfelelően a SymposiumSzeged szervezőbizottsága idén is rangos nemzetközi előadókat nyert meg a rendezvény résztvevői számára. Az előadók a fogászat számos területét képviselik. A tudományos program szüneteiben neves kiállítók különleges termékbemutatóin vehetnek részt az érdeklődők.

 

A kényszerű szünet után végre ismét lehetőség nyílik a személyes interakcióra: csatlakozzon, legyen részese 2022 egyik legjelentősebb hazai fogászati rendezvényének! Várjuk jelentkezését!


Az SZTE Fogorvostudományi Kar dolgozói az MFE 2022. éves konferenciájára különleges kedvezménnyel regisztrálhatnak. A https://www.symposiumszeged.com/ weboldal a szegedi FOK dolgozók számára olyan egyedi belépődíjakat ajánl, amelyek az eredeti árakhoz képest 50%-os kedvezményt jelentenek.


Karunk hallgatói ingyen látogathatják az eseményt.SymposiumSzeged_majus_HURésztvevőink a helyszínhez közeli hotelekben speciális feltételekkel foglalhatnak szállást. A feltételek a megfelelő űrlap használata esetén érvényesülnek. Az űrlapokat megtalálják a következő linken:

https://www.symposiumszeged.com/hu/hasznos-informaciok/szallas.


A 2022. évben a konferencia gálavacsorája újra a patinás Hungi Vigadóban lesz.


A regisztrációs pultnál minden résztvevő kitűzőt kap, a regisztráció kötelező, akár előzetesen, akár a helyszínen (a hallgatók előzetes regisztrációja szükséges). Nem regisztrált látogatókat a szervezőknek nem áll módjukban beengedni.

A rendezvény honlapját folyamatosan frissítjük: látogasson vissza minél gyakrabban a https://www.symposiumszeged.com/ oldalra!Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *