reg_honlap

MFE Felhívás frissen végzett fogorvosok részére

A Magyar Fogorvosok Egyesülete, a magyar fogászat első, legrégibb hagyományokkal rendelkező tudományos társasága tagfelvételt hirdet!

Miért érdemes a Magyar Fogorvosok Egyesülete tagjának lenni?


Fiatal kutatók támogatása

Évente ismétlődő pályázati lehetőségekkel anyagilag is támogatjuk a fiatal szakmabelieket.


Hazai és nemzetközi szakmai események

Részt vehet neves hazai és nemzetközi előadásokon, konferenciákon, workshopokon.


Élménnyel egybekötött szakmai fejlődés

A workshopok, nemzetközi kongresszusok sorozatán felejthetetlen élmények keretében sajátíthat el magasabb szakmai színvonalat.


Kapcsolatépítés

A nívós eseményeken megismerkedhet a fogászati világ neves képviselőivel, szaktekintélyeivel, és az így kialakított kapcsolatokat hasznosítani tudja a szakmai életben is.


Fogorvosi Szemle

Minden regisztrált, tag­díjat befizető tagtársunkat e-mailben értesítjük a nemzetközileg is jegyzett magyar fogorvosi tudományos folyóirat, a Fogorvosi Szemle évi négy példányának online megjelenéséről.


Kutatási eredmények, összefoglaló közlemények

A Fogorvosi Szemle által elsőként juthat hozzá a kutatási eredményekből született máshol még nem közölt eredeti közleményekhez, valamint a szaktekintélyek által összeállított összefoglaló közleményekhez.


Naprakész hírek

Önnek is nehéz lépést tartani a legfontosabb szakmai hírekkel? Mi összegyűjtjük és könnyen elérhetővé tesszük Ön számára a legfontosabb fogorvosi, fogászati híreket.


Kedvezmények

Továbbképzések, konferenciák regisztrációs díjaiból biztosítunk kedvezményeket tagjainknak.Legyél Te is a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagja!

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *