fejlec

Meghívó: MFE Symposium Szeged 2024. április 25-27.

A Magyar Fogorvosok Egyesülete, és a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kara tisztelettel és szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a 2024. április 25-27.-én megredezésre kerülő Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című konferenciára.

Programok és Előadók:


2024. április 25.-én, csütörtökön Prof. Anton Sculean teltházas hands-on kurzusán túl sor kerül a második Dentálhigiénikus szimpóziumra, mely egész nap szolgálja az asszisztensek és dentálhigiénikusok szakmai fejlődését. A szakdolgozói továbbképzés elméleti és gyakorlati részből áll, melyekre akár külön is jelentkezhetnek.A konferencia péntek- szombati programjának meghívott kilenc nemzetközi előadója hat országot képvisel.A kiemelkedően értékes szakmai program kiegészítéseként hangulatos gálavacsora biztosít kiváló lehetőséget baráti beszélgetésekre, ami a Hungi Vigadóban kerül megrendezésre 2024. április 26-án, pénteken. Figyelem! A helyek száma korlátozott!A konferencia regisztrációja elindult, és március 15-ig kedvezményes regisztrációs díjakkal jelentkezhet!
Ez alkalommal is jelentős kedvezményt tudhatnak magukénak a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagjai!


Az SZTE Fogorvostudományi Kar dolgozói az MFE 2024. éves konferenciájára különleges kedvezménnyel regisztrálhatnak. A https://www.symposiumszeged.com/ weboldal a szegedi FOK dolgozók számára olyan egyedi belépődíjakat ajánl, amelyek az eredeti árakhoz képest 50%-os kedvezményt jelentenek. A konferencia online regisztrációja folyamán a regisztrációs oldalon a FOK dolgozói azt a lehetőséget válasszák, hogy Konferencia részvételi díj MFE tag SZTE FOK és SZTE ÁOK Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika részére. A jelentkezés ellenőrizve lesz. Karunk hallgatói ingyen látogathatják az eseményt.


Ezen kívül minden regisztráló lehetőséget kap, hogy a nemzetközi digitális fogászati egyesület, a DDS ingyenes tagjává váljon. Ezen tagságra jelentkezésről a regisztrációt visszaigazoló e-mailben értesülhet.

A képnapos tudományos továbbképzés 32 szabadon választható pontra akkreditált.


A rendezvény weboldalán folyamatosan frissítjük a rendezvénnyel kapcsolatos információkat.

Kérjük, látogassanak el a www.symposiumszeged.com oldalra és csatlakozzanak a Facebook oldalunkhoz is, www.facebook.com/SymposiumSzeged!

Szeretettel várjuk a rendezvényre!

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *