Fogorvosi Felező Buli: tanulmányaik feléhez érve ünnepeltek a Fogorvostan hallgatók

A fogorvostan hallgatók hosszú és kihívásokkal teli utazáson vesznek részt a tudományos és gyakorlati ismeretek megszerzése érdekében. Az ilyen intenzív tanulmányok mellett fontos, hogy a hallgatók megálljanak egy pillanatra, és megünnepeljék az elért mérföldköveket.

Az egyik ilyen jelentős esemény a "Fogorvosi Felező Buli", ahol a diákok kitartó munkájuk és kitűnő teljesítményük alkalmából együtt örülnek, és egy felejthetetlen bulival emlékeznek meg a tanulmányok feléig történt fejlődésükről.Az eseményen beszédet mondott Prof. Dr. Baráth Zoltán, a Fogorvostudományi Kar dékánja, majd a hallgatók egyedi feliratos pólókkal ünnepelhették a fogorvosi diploma közeledtét.


A Fogorvosi Felező Buli nemcsak egy egyszeri ünnep, hanem egy olyan esemény, amely erősíti a hallgatói közösséget, és előrevetíti a jövőre vonatkozó pozitív kilátásokat. A felszabadult és örömteli hangulat hozzájárul a diákok motivációjához és elkötelezettségéhez a továbbiakban is.Az esemény egy őrületes bulival végződött ahol a hallgatók és az oktatók hajnalig ünnepeltek. Sok sikert és kitartást kívánunk hallgatóinknak az előttük álló célok és kihívások teljesítéséhez!
Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *