csoportkep

Barátságos Hangulatban: Oktatók és Hallgatók Összecsapása a Fogorvostudományi Karon

A sport mindig is összekovácsolta az embereket, függetlenül attól, hogy mely területen tevékenykednek. Nem volt ez másként a Fogorvostudományi Karán sem, ahol az oktatók és az V. éves hallgatók közötti barátságos focimérkőzés feledhetetlen élményt nyújtott mindenkinek, aki részt vett rajta.

Az esemény a kar közösségét erősítő kezdeményezés volt, melynek célja az volt, hogy egy kicsit kiszakadjon mindenki a mindennapi rutinból, és egy szórakoztató, sportos környezetben találkozzanak. Az oktatók és a hallgatók közötti viszony általában a tanterem falain belül formálódik, ám ez a mérkőzés lehetőséget teremtett arra, hogy kötetlenebb körülmények között ismerjék meg egymást.


Az eseményre nagy lelkesedéssel készültek mindkét fél részéről. Az oktatók büszkén mutatták meg futballtudásukat, miközben a hallgatók izgatottan várták, hogy megmérettethessenek kedvenc tanáraikkal és professzoraikkal. A mérkőzésre való felkészülés komolyan zajlott, de mindkét csapat hangsúlyozta, hogy a jó hangulat és a barátságos versengés áll az esemény középpontjában.


Oktatok


A mérkőzés napján a Kisstadion megtelt izgatott szurkolókkal, akik buzdították kedvenceiket és élvezték a sport nyújtotta örömöket. A mérkőzés maga izgalmasnak és szórakoztatónak bizonyult. A csapatok keményen küzdöttek a győzelemért, ugyanakkor mindvégig megőrizték a sportemberhez méltó viselkedést és tiszteletet egymás iránt. A végső győzelmet végül idei évben az oktatók szerezték meg.


Foci_csapat


Az esemény nem csupán egy egyszeri alkalom volt a kar életében, hanem egy olyan kezdeményezés, amely hozzájárult a közösség összetartásához és a kötetlenebb kapcsolatok kialakításához az oktatók és a hallgatók között. Ez a barátságos összecsapás hagyományt teremtett, és a jövőben is lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki együtt élvezhesse a sport örömeit és erősíthesse a kar közösségét.


Fogorvostudományi KarRendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *