TDK_Konferencia_1

TDK Konferencia 2018 díjátadás

Az idei évben Dr. Baráth Zoltán Dékán átadta a TDK Konferencia díjazottjainak okleveleit. Díjazottjaink névsora a következők:

Szabó Árpád László különdíjban részesül, melyet a Denti System Kft. ajánlott fel kimagasló teljesítményéért.

 

Szivós Ádám különdíjban részesül, melyet a Smart Guide Dicomlab kutatási vezetője Braunitzer Gábor ajánlott fel kutatásának széleskörű klinikai relevanciája miatt.

 

Skolnikovics Máté különdíjban részesül, melyet a GC Hungary Kft ajánlott fel kutatásának restauratív fogászati relevanciája miatt.

 

Carina Sonia Neagu will receive a special award as for the best foreign lecture, and the price is given by the Faculty of Dentistry, University of Szeged.

 


 

III. helyen végzett Cserni Dorottya a Fogorvostudományi Kar 4. éves hallgatója.

 

II. helyen végzett Gogl Krisztina a Fogorvostudományi Kar 5. éves hallgatója.

 

I. helyen végzett Lehoczky Márton a Fogorvostudományi Kar 5. éves hallgatója.

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 27.
  10:00 - 13:30
  Elméleti Orvostudomány: Dr. Buzás Krisztina, interdiszciplináris/elméleti orvostudományból PhD-val rendelkező tudományos főmunkatárs (SZTE FOK Orálbiológiai és Kísérletes Fogorvostudományi Tanszék)
 • *
  április 17. 12:00 - 21. 08:00
  Idén is megrendezésre kerül a tavaszi szünetben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi, Gyógyszerésztudományi és Fogorvostudományi Karok Hallgatói Önkormányzatainak közös tábora felvételizők számára. Velünk sikeresen készülhetsz az érettségire, mivel egyetemi oktatók a biológia érettségi kritikus területeit kiemelve, az aktuális követelményekhez igazítva biztosítanak intenzív felkészítést az előadások során. Továbbá Kémia és Fizika tantárgyból a szükséges elméleti tananyag mellett kiscsoportos foglalkozások keretei között a szóbeli vizsgára szükséges kísérletek gyakorlása is biztosított. Az elméleti és gyakorlati oktatás mellett a kikapcsolódásra is sor kerül és csapatépítő programokkal várunk titeket, ahol Szeged város nevezetességei mellett leendő évfolyamtársaitokkal is megismerkedhettek. Jelentkezés és további információk hamarosan!
 • *
  május 10. - 11.
  Egész napos
  A regisztráció 2019. január 7-én nyílik!