HMAA_net

Dr. Jakab András Gábor szekciójában első helyezést ért el

Konferenciai előadásával elnyerte az „Excellence in Dentistry-Law / Medical Malpractice / Business-Health Sciences-Sport Sciences poster„ díjat.

Az Amerikai Magyar Orvosi Szövetség - Magyarországi Tagozata (HMAA-HC) egyetemi hallgatóknak (orvosi, fogorvosi, gyógyszerészhallgatók) mellett rezidensek, a doktorandusz hallgatók és a szakorvosok részére egyaránt szervez évente nyári konferenciát. Az idei konferencia megrendezésére 2021 augusztus 27-28.-án került sor a Balatonfüredi Állami Szívkórház épületében. Az esemény során a magyar orvostanhallgatóknak és fiatal orvosoknak lehetőségük nyílt megismerkedni a HMAA Buffalo és Houston csereprogramjával (amelyet hatodéves hallgatók számára hirdettek meg), és megismerkedhettek azokkal a hallgatókkal, akik már részt vettek a programban. Lehetőségük nyílt érdekes előadások meghallgatására is, amelyeket korábbi és jelenlegi társaik, valamint neves magyar és külföldi orvosok, professzorok tartottak. A rendkívül barátságos légkörű multidiszciplináris konferencia nagyszerű lehetőséget kínált az orvostanhallgatók számára, hogy informális beszélgetést folytassanak az Egyesült Államokban dolgozó professzorokkal és orvosokkal.


A legjobb előadásokat a HMAA díjazza.

Dr. Jakab András Gábor szekciójában első helyezést ért el poszterrel.

Előadásának címe: The potential effect of instrumentation with different nickel titanium rotary systems on dentinal crack formation—An in vitro study.

Témavezetője: Dr. Fráter Márk PhD, M.Sc.

SZTE Fogorvostudományi Kar, Konzerváló és Esztétikai Fogászati tanszék.

HMAA


A kar nevében ezúton is gratulálunk, és további sok sikert kívánunk munkájához!Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *