muzeumok-ejszakaja-2018_Szeged_SZTE-FOK_kezdo

Múzeumok Éjszakája Szegeden - 2018

A június 23-áról 24-ére virradó éjszaka 16. alkalommal nyílnak meg a múzeumok kapui, és számos helyszínen és intézményben változatos programok várják a szegedi érdeklődőket.


Belépőjegy (mind a három múzeumi helyszínre érvényes):
600 Ft/fő
1500 Ft/család (2 szülő + max három, 18 éven aluli gyermek)

Móra Ferenc Múzeum

Kass Galéria

Vár és Kőtár


Rejtélyek Háza – Szeged


Reök-palota


Szent-Györgyi Albert Agóra


Szegedi Dóm Látogatóközpont


Somogyi-könyvtár


MÁV Zrt., Szeged, MÁV-székház


MÁV Zrt., Szegedi Forgalomirányító Központ


Tisza-völgyi Bemutatóház


SZTE Füvészkert


Mobil applikáció

mobil_app_header3

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 27.
  10:00 - 13:30
  Elméleti Orvostudomány: Dr. Buzás Krisztina, interdiszciplináris/elméleti orvostudományból PhD-val rendelkező tudományos főmunkatárs (SZTE FOK Orálbiológiai és Kísérletes Fogorvostudományi Tanszék)
 • *
  április 17. 12:00 - 21. 08:00
  Idén is megrendezésre kerül a tavaszi szünetben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi, Gyógyszerésztudományi és Fogorvostudományi Karok Hallgatói Önkormányzatainak közös tábora felvételizők számára. Velünk sikeresen készülhetsz az érettségire, mivel egyetemi oktatók a biológia érettségi kritikus területeit kiemelve, az aktuális követelményekhez igazítva biztosítanak intenzív felkészítést az előadások során. Továbbá Kémia és Fizika tantárgyból a szükséges elméleti tananyag mellett kiscsoportos foglalkozások keretei között a szóbeli vizsgára szükséges kísérletek gyakorlása is biztosított. Az elméleti és gyakorlati oktatás mellett a kikapcsolódásra is sor kerül és csapatépítő programokkal várunk titeket, ahol Szeged város nevezetességei mellett leendő évfolyamtársaitokkal is megismerkedhettek. Jelentkezés és további információk hamarosan!
 • *
  május 10. - 11.
  Egész napos
  A regisztráció 2019. január 7-én nyílik!