Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

 

Üdvözöljük a Konzerváló és Esztétikai Fogászati Tanszék oldalán!

 

Tanszékünk célja és feladata szakterületünkön a jövő nemzedék fogorvosainak korszerű, magas szinten történő speciális képzése. Nemzetközileg elismert egyetemi színvonalon oktatjuk és kutatjuk a fogmegtartó ún. konzerváló fogászatot és endodonciai kezelések ismeretét, valamint az esztétikai fogászati beavatkozások irányelveit, elméleti és gyakorlati hátterét. Ehhez modern eszközök, felszerelés és képzett szakszemélyzet áll az orvosok és hallgatók rendelkezésére.


Célunk, hogy hallgatóink az oktatás során elsajátított tudás révén olyan kiválóan képzett szakemberekké válhassanak, akik az egyetemi éveket követően is igénylik az önképzést és a folyamatos továbbképzést, így szakmánk fejlődését figyelemmel kísérik. Gyógyító munkájuk mellett egész életen át követhetik a tudományos fejlődést, és alkalmazhatják a megtanult módszereket.


Lelkes csapatunk összetartója a közös gondolkodás és eltökéltség, hogy lehetséges legyen nemzetközi szintű oktatást felmutatni és betegellátó munkát végezni. Fiatal és dinamikus lelkesedéssel, kollektívánk mindent elkövet, hogy e törekvés valóra váljon.

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *