Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2014. augusztus

Meghívó a Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó ünnepségére

evnyito_kiemelt04


A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa a 2014/2015. tanévét megnyitó ünnepi ülését 2014. augusztus 30-án délelőtt 10 órától tartja az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

2014. augusztus 08.


A Szegedi Tudományegyetem életében a tanévnyitó ünnepség különös jelentőségű, hiszen ekkor hangzanak el a hazai felsőoktatás és az SZTE előtt álló szemeszterek, vizsgaidőszakok főbb célkitűzései, itt találkoznak először leendő professzoraikkal, oktatóikkal az elsőéves hallgatók, s az eskütétellel itt válnak a Szegedi Tudományegyetem polgáraivá.

A Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó ünnepi szenátusi ülését 2014. augusztus 30-án (szombaton) 10 órától az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK) Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10.) tartja.


Az ünnepi szenátusi ülés előtt csoportkép készül az universitas vezetőiről és professzori karáról. A dísztalárba öltözött professzorok zászlós menete 2014. augusztus 30-án (szombaton) 9 óra 10 perckor indul a felsőoktatási intézmény rektori hivatali épületétől (Dugonics tér 13.).


Az SZTE tanévnyitó szentáusülésén köszöntőt mondanak: Szabó Gábor akadémikus, az SZTE rektora, valamint a díszvendégek. Az SZTE tanévnyitó ünnepségét várhatóan megtiszteli jelenlétével Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár, valamint Botka László, Szeged polgármestere.

Az SZTE tanévnyitó ünnepségén megjelennek a Szenátus és a professzori kar tagjai.


Az SZTE elsőéves hallgatói számára a tanévnyitón való részvétel regisztrációköteles.


Regisztrálni az alábbi linken lehetséges:

Regisztráció a 2014/2015-ös tanév tanévnyitó ünnepségére


Az SZTE tanévnyitó ünnepségére szeretettel várják az egyetem polgárait, az érdeklődőket.


Az SZTE tanévnyitó ünnepségére szóló Meghívó itt elérhető

Meghivo_kesz


Az ünnepséget élőben közvetíti az egyetemi Média Centrum SZTE Televízió. A ceremónia idején, illetve azt követően a tévéfelvétel az alábbi linken tekinthető meg.


Forrás: szte_info_logo_kicsi