MFE-NSK_palyazat_2018_SZTE-FOK_kezdo

Kutatási Projektek Finanszírozása - Pályázati Felhívás

A Magyar Fogorvosok Egyesülete és az NSK második alkalommal hirdeti meg kutatási projekteket finanszírozó pályázatát, melyen négy projektet jutalmaznak pénzdíjjal. Beadási határidő:

2018. szeptember 30. (vasárnap)

Pályázatot adhat le minden MFE tag, aki doktori iskolában folytat tanulmányokat, illetve Phd fokozatát az elmúlt 10 évben szerezte. A pályázat nyelve angol. Az elbírálást az MFE elnöksége, tudományos szekciója és az NSK delegáltjai végzik.


A bíráló bizottság a benyújtott pályázatokból egy PhD-hallgatót és három fiatal kutatót részesít díjazásban a pályázat témájától függetlenül.


A Támogatás mértéke:

1 fő posztgraduális hallgató részére összesen 1.000 EUR
3 fiatal kutató részére 3.000 EUR/fő


A pályázat beadási határideje:

2018. szeptember 30.


Beadás e-mailben a következő címekre:

info@mfe-hda.hu és ivanics@nsk-europe.de


További részletek

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • február 27.
  10:00 - 13:30
  Elméleti Orvostudomány: Dr. Buzás Krisztina, interdiszciplináris/elméleti orvostudományból PhD-val rendelkező tudományos főmunkatárs (SZTE FOK Orálbiológiai és Kísérletes Fogorvostudományi Tanszék)
 • *
  április 17. 12:00 - 21. 08:00
  Idén is megrendezésre kerül a tavaszi szünetben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi, Gyógyszerésztudományi és Fogorvostudományi Karok Hallgatói Önkormányzatainak közös tábora felvételizők számára. Velünk sikeresen készülhetsz az érettségire, mivel egyetemi oktatók a biológia érettségi kritikus területeit kiemelve, az aktuális követelményekhez igazítva biztosítanak intenzív felkészítést az előadások során. Továbbá Kémia és Fizika tantárgyból a szükséges elméleti tananyag mellett kiscsoportos foglalkozások keretei között a szóbeli vizsgára szükséges kísérletek gyakorlása is biztosított. Az elméleti és gyakorlati oktatás mellett a kikapcsolódásra is sor kerül és csapatépítő programokkal várunk titeket, ahol Szeged város nevezetességei mellett leendő évfolyamtársaitokkal is megismerkedhettek. Jelentkezés és további információk hamarosan!
 • *
  május 10. - 11.
  Egész napos
  A regisztráció 2019. január 7-én nyílik!