MFE-NSK_palyazat_2018_SZTE-FOK_kezdo

Kutatási Projektek Finanszírozása - Pályázati Felhívás

A Magyar Fogorvosok Egyesülete és az NSK második alkalommal hirdeti meg kutatási projekteket finanszírozó pályázatát, melyen négy projektet jutalmaznak pénzdíjjal. Beadási határidő:

2018. szeptember 30. (vasárnap)

Pályázatot adhat le minden MFE tag, aki doktori iskolában folytat tanulmányokat, illetve Phd fokozatát az elmúlt 10 évben szerezte. A pályázat nyelve angol. Az elbírálást az MFE elnöksége, tudományos szekciója és az NSK delegáltjai végzik.


A bíráló bizottság a benyújtott pályázatokból egy PhD-hallgatót és három fiatal kutatót részesít díjazásban a pályázat témájától függetlenül.


A Támogatás mértéke:

1 fő posztgraduális hallgató részére összesen 1.000 EUR
3 fiatal kutató részére 3.000 EUR/fő


A pályázat beadási határideje:

2018. szeptember 30.


Beadás e-mailben a következő címekre:

info@mfe-hda.hu és ivanics@nsk-europe.de


További részletek

Hírek RSS

Friss hírek

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • *
  november 21.
  18:30 - 20:30
  Beszélgetés a digitális felsőoktatásról Regisztráció fent a "Jegyek" pontnál vagy itt (ajánlott): https://goo.gl/forms/akKoiahciwdClvrI2 A részvétel DÍJMENTES.
 • *
  november 22. 18:00 - december 9. 00:00
  Kiállítást megnyitja: Dr. Nagy Imre, művésztörténész
 • *
  november 23.
  13:00 - 17:30
  Az esemény programjairól pontos információt később osztunk meg.
 • *
  november 23.
  19:00 - 22:00
  A tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva idén is várunk minden kedves érdeklődőt Karrier Börze rendezvényünkön. Amennyiben a közeljövőben bővíteni tervezi rendelőjét, esetleg új kollégát keres, és szeretne csapatában egy kiválóan képzett, lelkes, felelősségteljes, fiatal fogorvost, jöjjön el és ismerje meg a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának végzős hallgatóit! Amennyiben kérdése van, vagy regisztrálni szeretne, keressen minket a fogkarrierborze@gmail.com e-mail címen. Szeretettel várjuk!
 • *
  november 29.
  08:00 - 15:00
  A nyílt nap információs oldala mellett javasoljuk az egyetem honlapjának és a karok honlapjainak áttekintését is további információkért.