10 éves az SZTE Fogorvostudományi Kar

Szegedi Fogorvos Találkozó és Tudományos Konferencia 2017 ősz


Dr. Turzó Kinga PhDTisztelt Hölgyem/Uram!



A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kara 2017. szeptember 15-16-án rendezi a Szegedi Fogorvos Találkozót és Tudományos Konferenciát, melyre tisztelettel meghívjuk Önt is!


Az elmúlt években elért eredményeket összegezve, Karunk - fiatal kora ellenére - nemzetközi mércével mérve is jelentős tudományos kutatóműhellyé és magas színvonalú oktatási központtá nőtte ki magát, oktató-kutató tevékenysége révén méltó egysége az elit- és kutatóegyetem címet elnyerő, nagy múltú Szegedi Tudományegyetemnek. A folyamatos fejlődés útját járva rendületlenül törekszünk közép- és hosszútávú terveink megvalósítására, nemzetközi versenyképességünk további növelésére, biztosítva ezáltal a már megszokott, magas színvonalú és gyakorlat-orientált oktatást.


Ezen célkitűzésünkhöz szorosan kapcsolódik, hogy a már végzett fogorvosok számára is lehetőséget biztosítsunk a legújabb innovációk és eredmények megismerésére. Hazánkban már számos konferencia kerül megrendezésre, mi ezúttal egy olyan rendezvényt igyekeztünk létrehozni, melynek célközönsége azok a fogorvosok, akik elsődlegesen a betegellátással, a mindennapi klinikai rutinnal foglalkoznak, és mindeközben szeretnék pácienseiket minél jobban, hatékonyabban, magasabb szakmai színvonalon ellátni.


Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes témákat, valamint megismerhesse - természetesen a legújabb innovációk mellett - a mindennapi munkát megkönnyítő újításokat is. A rendezvény helyszínéül az SZTE Dugonics téri központi épülete (Rektori Hivatal) szolgál.


A konferencia másik célja egyben az is, hogy megünnepeljük a nagy múltú szegedi fogorvosi iskola karrá alakulásának 10. évfordulóját. Ennek keretében szeretnénk, ha az egykor Szegeden végzett kollégák visszatérve ismét találkozhatnának egykori hallgatótársaikkal, oktatóikkal. Sőt! Igény esetén akár évfolyamtalálkozók szervezésében is segítséget nyújtunk.


Csatlakozzon hozzánk Ön is, és ünnepeljen velünk a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar 10 éves évfordulója alkalmából egy kellemes hangulatú és kiemelkedő szakmai színvonalú konferenciával!


Dr. Turzó Kinga PhD

a konferencia elnöke



Programfüzet


SZFN_2017_1stAnn-1_20170412



A rendezvény weboldala

facebook-logo

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *