Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK legújabb hírek

Kamera mögött a fogorvostan hallgatók



A Fogorvostudományi Karnak azon megtiszteltetésben van része, hogy 2015 augusztus 26-29 között Communication and Interaction in Dentistry témában az ADEE-vel együtt Szegeden rendezheti meg a fogorvosképzés legnagyobb éves európai konferenciáját.

2015. március 19.


Ezen konferenciára 400-600 külföldi résztvevőt várunk Európa minden, és a világ több országából, akik Budapestre érkezésük után részint maguk oldják majd meg a repülőtérről Szegedre való utazásukat. Azon vendégek számára, akik a regisztrációkor felajánlott transzferszolgálatot nem veszik igénybe, az Association of Dental Education indíttatására videótájékoztatót készített karunk „How to get to Szeged” címmel.


A 2-5 perces videó elkészítésére Nagy Katalin dékán asszony pályázatot írt ki a fogorvostanhallgatók körében, melyre három igen színvonalas pályamű készült.

A videók megtekinthetőek a https://www.youtube.com/channel/UCxeYmNsmMO9mKJA3q4Oud3w oldalon, valamint a konferencia hivatalos weboldalán és a facebookon is elérhetőek lesznek.


A három nyertes hallgató, illetve hallgatói csoport (Gaál Gábor, Katona András és a Radices, valamint Farkas Péter Zoltán és a Banana Brothers Production) díjazását 2014. október 9-én, a fogászavató estjén vehette át Prof. Dr. Nagy Katalin dékán asszonytól.


Ezúton is gratulálunk a teljesítményekhez, és köszönjük, hogy munkájukkal hozzájárultak nemzetközi konferenciánk sikeréhez!