Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2014. május

Elkészült a Kart népszerűsítő FOK-os hangulatfilm


Az elmúlt hónapokban nagy sürgés-forgás közepette forgott a kamera a Fogorvostudományi Kar épületeiben, különböző tantermeiben, rendelőhelyiségeiben, laboratóriumában, sőt számos, Szeged város nevezetességeit, varázslatos hangulatát meghatározó helyszínein is. Elkészült a rég várt FOK-ot népszerűsítő rövid hangulatfilm.


2014. május 13.


A bemutatkozó hangulatfilm elsőszámú célcsoportja: a hazai, illetve a nemzetközi potenciális hallgatói kör, vagyis a középiskolai diákság, továbbá a szülők – mint a továbbtanulási döntésekben véleményformáló, finanszírozó szereplők –, illetve a szakkiállítások, a felvételihez kötődő rendezvények, nyílt napok látogatói.


Hangulatfilmünkben a néző betekintést nyerhet a Kar sokszínűségébe, a Kar életét jellemző hagyományokba, végigkövetve a hallgatók, pontosabban a főszereplők FOK-on töltött öt évének főbb mozzanatait, pillanatait. Ezen kívül a nézők képet kaphatnak az oktatói munka minőségéről, a szegedi fogorvosképzés kiválóságáról.


A film célja, hogy hozzájáruljon a szegedi fogorvosképzés regionális, hazai és nemzetközi népszerűsítéséhez. Történetével és mondanivalójával azt szeretnénk elérni, hogy a célközönség számára egyértelmű legyen az, amit már hallgatóink is pontosan tudnak: Szegeden a legjobb FOK(osnak) lenni!


Életképek a forgatásról

Életképek a forgatásról (galéria)