Szegedi Tudományegyetem, Fogorvostudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE FOK hírarchívum  --  SZTE FOK 2014. augusztus

Idén is fogászati szűrés a SZIN-en


SZIN_FOKHOK_szures_2014



A 0. nappal 2014. augusztus 26-án elstartol az ország egyik legnépszerűbb nyárzáró fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok. A hagyományoknak megfelelően a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának hallgatói is jelen lesznek a rendezvényen az úgynevezett civilek utcájában.


2014. augusztus 01.


A Szegedi Ifjúsági Napok (a SZIN) az ország egyik legnépszerűbb fesztiválja. A nyári szezont záró rendezvényt - szokás szerint - augusztus utolsó hétvégéjén rendezik meg a szegedi partfürdőn, és minden évben fiatalok tízezrei váltanak bérletet vagy jegyet a programokra. Tény, hogy a SZIN-re elsősorban a koncertek miatt érkeznek a fesztiválozók, de az is vitathatatlan, hogy a napközbeni programokon is mindig nagy az érdeklődés.


A Szegedi Tudományegyetem idén is sok egységgel képviselteti magát. Többek között az előző évekhez hasonlóan fogunk állapotáról is visszajelzést kaphatunk – a Fogorvostudományi Kar hallgatói ingyenes fogászati szűrést végeznek.


A Szegedi Tudományegyetem standja a múlt évhez képest idén másutt lesz. Az Európai Ifjúsági Politikához alkalmazkodva a civil szervezeteket idén nyolc csoportba osztották, így a Szegedi Tudományegyetem az Oktatás csoportba került. A stand a SZIN kempingnél lévő bejáratától közelíthető meg a legkönnyebben, a második utcán, a lugasnál található majd meg.


A Szegedi Tudományegyetem standja a délelőtt 10 és este 6 óra között várja az érdeklődőket.


A Szegedi ifjúsági Napokon egyébként öt napon át 6 színpadon 170 fellépő fordul majd meg, közöttük 90 zenekar és 80 dj.

 

További részletek a SZIN programjairól.


Forrás: szte_info_logo_kicsi