TDK_kep

TDK Konferencia - SZTE FOK eredmények

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2019. november 13-15. között rendezte meg a helyi TDK Konferenciát.

A szakmai zsűri tagjai: Prof. Dr. Nagy Katalin, Prof. Dr. Radnai Márta, Dr. Tóth Zsolt.


Az SZTE FOK TDK elnöke: Dr. Fráter Márk.


Az eredmények a következők:


A bizottság Különdíjban részesítette Vasiliki Pantazi II. éves hallgatót.
Az előadásának címe: The regulatory role of ATM and DNA-PK on P-53 non-sequence specific DNA-binding upon DSBs induction.III. helyezést ért el Ősze Gábor IV. éves hallgató.
Az előadásának címe: A COPD-ben szenvedő betegek szájüregi állapota.II. helyezést ért el holtversenyben Néma Viktória V. éves hallgató.

Az előadásának címe: Apexifikált fogak restauratív ellátási lehetőségei.Szintén II. helyezést ért el Cserni Dorottya V. éves hallgató.

Az előadásának címe: Odontogán keratociszták hámjának átalakulása gyulladás, biopszia vagy dekompressziós kezelés kapcsán.I. helyezést ért el Jakab András Gábor V. éves hallgató.

Az előadásának címe: Gépi gyökércsatorna tágító rendszerek fogakra kifejtett biomechanikai hatásainak in vitro vizsgálata.Az SZTE Fogorvostudományi Kart Jakab András Gábor fogja képviselni az OTDK-n.


Az idén megrendezett Konferencia program és absztrakt füzete (pdf) letölthető innen.
Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *