SZFN_2022_borito

Szegedi Fogorvosnapok 2022 képekben

Megtiszteltetés és öröm is volt egyben, hogy idén is megrendezésre került a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar immáron hagyományteremtő Szegedi Fogorvostalálkozó és Tudományos Konferenciája.

Idén a MAGYEFOT-tal közösen szerveztük a rendezvény sorozatunkat és továbbra is célunk, hogy egy baráti légkört hozzunk létre a tudomány és szakértelem találkozásához.


Összesen 42 előadást hallhattak a résztvevők, közülük 7 nemzetközi előadót Spanyolországból, Franciaországból, Horvátországból, Németországból, és a tengeren túlról, akik számos új technikával, kutatási eredményekkel és esettanulmányokkal érkeztek.


Néhány kép az eseményről:


Szegedi_Fogorvosnapok_2022



A konferencia egyik kiemelkedő eseménye volt az élő PRF műtét, ahol interaktív módon kommunikálhattak résztvevőink a beavatkozást végző orvossal. Mindezeken felül, esetbemutatások és kerekasztal beszélgetéseken keresztül eszmét cserélhettek a látogatók. A konferencia keretein belül több mint 30 kiállító innovatív termékeit ismerhették meg. Legfőképpen büszke vagyok arra, hogy ebben a két napban közel 400 fogorvos, fogtechnikus, asszisztens és fogorvostanhallgató találkozott, hogy tanuljon, inspirálódjon, és eszmét cseréljen.


Ezúton is szeretnék mindenkinek köszönetet mondani aki résztvett a szervezésben és bízunk benne hogy hasznos és tartalmas volt ez a két nap.

Prof. Dr. Baráth Zoltán
dékán

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *