MTU_kep_1

A Magyar Tudomány Ünnepe: Fogorvostudományi Szimpózium

2019. november 15-én került megrendezésre a Magyar Tudomány Ünnepe keretében az Orális egészség az általános egészség tükrében c. Fogorvostudományi Szimpózium.

Az előadássorozatot megnyitotta a Fogorvostudományi Szimpózium fő szervezője: Prof. Dr. Madléna Melinda. Az előadásának címe: Az orális egészség jelentősége.


SON02291


A következő előadó Dr. Stefan Serban volt, aki a Leeds-i Egyetemről érkezett vendég előadóként. Az előadásának címe: Two sides of the same coin. Integrating oral health and medical care.


SON02319


Prof. Dr. Radnai Márta Fogágybetegségek és koraszülés címmel tartott előadást.


SON02348


Negyedik előadóként tartotta meg Dr. Kárpáti Krisztina a Vércsoportok és az orális egészség összefüggései című előadását.


SON02358


Az előadássorozat Dr. Decsi Gábor A szájüreg potenciálisan malignus elváltozásaival és a szájüregi daganatokkal kapcsolatba hozható fertőző ágensek című előadásával zárult.


SON02390


Az eseményt az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 pályázat valamint a Colgate-Palmolive cég támogatta. A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerő-piaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében valósult meg.


Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *