MFEtag

Csatlakozzon Ön is a Magyar Fogorvosok Egyesületéhez!

Felhívás fogorvosok részére!

Az alábbiakban néhány gondolatban összefoglaljuk, milyen előnyökkel jár a tagság a magyar fogászat első legrégibb hagyományokkal rendelkező tudományos társaságában.

 

1.Az MFE tagsággal egyúttal a Fogorvosi Szemle előfizetőjévé is válik, tehát az éves előfizetéssel a folyóirat automatikusan az Ön címére érkezik.

A Fogorvosi Szemle, hazánkban az egyetlen, nemzetközileg is jegyzett fogorvosi tudományos szaklap, melyben publikálva absztraktja világszerte elérhetővé válik, belekerülhet a nemzetközi fogászati tudományos élet vérkeringésébe.

2.Fiatal szerzőink a Fogorvosi Szemlében megjelent nívós publikációjukkal, pénzjutalommal járó Körmöczi Zoltán Pályadíjat nyerhetnek.

3.Évente újabb lehetőségeket nyitunk meg tagjaink előtt, melyekkel tudományos munkájukat, publikációjukat anyagilag támogatjuk.

4.Egyesületünk partnerei között üdvözli a DDS-t, és kedvezményes belépési lehetőséget kínál a slow dentistry módszer használatához. A kiváló módszer kimondottan hasznos a COVID-19 veszélyhelyzetet követő praxisvezetés szempontjából.

5.Nemzetközi kapcsolataink felhasználásával és hazánkban szervezett méltán nagyhírű nemzetközi konferenciáink alkalmával tagjainknak jelentős kedvezményt biztosítunk, lehetővé téve szakmánk legfrissebb információihoz való jutányos hozzájutást.

6. Az MFE, együttműködve a MOK Fogorvosi Tagozatával képviseli a magyar fogorvos-társadalmat a hazai és nemzetközi fórumokon, pl. a MOTESZ Szövetségi Tanácsában vagy az FDI-nél.

 

Megújult honlapunkat folyamatosan frissítjük, amelynek elérhetősége: www.mfe-hda.hu

 

Mindezért mit kell tennie:


Csupán töltse ki két perces online jelentkezési űrlapunkat a http://mfe-hda.hu/tagfelvetel/ oldalon.


Az MFE tagsági díj a diplomaszerzést követő két évig kedvezményesen évi 5.600.-Ft. (Később 8.000.- Ft, nyugdíjban 4.000-Ft). A tagdíj beérkezése után minden tagunknak postázzuk a negyedévente megjelenő Fogorvosi Szemle példányait.

 

Bízunk abban, hogy az egyesületi tagság az Ön tudományos és szakmai előrehaladásához is hozzájárul majd.

 

a Magyar Fogorvosok Egyesülete nevében

Prof Dr. Nagy Katalin

Elnök