Symposium_2016_HU_SZTE-FOK

Megkezdődött a regisztráció

2016. március 14-ig kedvezményes áron lehet jelentkezni.

A Magyar Fogorvosok Egyesületének Árkövy Vándorgyűlése 2016. május 5-7 között idén Szegeden, a város szívében található Egyetemi Tanulmányi és Információs Központban kerül megrendezésre.


A konferencia és tudományos továbbképzés célja a korábbi években megtartott Perspektívák a Paro-Implantológiában és Komprehenzív Fogászatban tudományos továbbképző konferenciák megszokott magas színvonalának megtartása ötvözve az Árkövy konferenciák több évtizedes hagyományaival.


Konferenciánk egyedülálló lehetőséget és fórumot teremt a tudományos diszkusszióra és tapasztalatcserére, a nemzetközi paletta rangos és elismert előadóinak részvételével.


Ezen túl ebben az évben új elemmel bővül az eszmecsere fóruma: hazai előadók jelentkezését is várjuk, előadásaik bejelentésére az itt elérhető lap beküldésével van lehetőség: http://www.symposiumszeged.com/regisztracio/.


E tudományos szimpóziumot világszínvonalú előadóink okán (hat ország nyolc előadója) már most kiemelt érdeklődés övezi, a regisztráció januárban megindult és március 14-ig kedvezményes áron elérhető.


További részleteket, valamint a regisztrációval és előadásra való jelentkezéssel kapcsolatos információkat a Konferencia honlapján és Facebook-oldalán talál.


Ha a regisztrációval kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, a konferencia szervező irodájának munkatársai az alábbi elérhetőségen állnak rendelkezésére: info@regio10.hu.


Workshopok 2016.05.05-én:


Árkövy 2016 meghívó magyar (2016.02.15.)


Gluckman_plakat-_2016