AM_weekend_20180616_SZTE-FOK_kezdo

Ismét SZTE Alma Mater Weekend

2018. június 16-án (szombaton 9.00 és 15.00 között) immár tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre az SZTE Alma Mater Weekend és Sportnap. Az SZTE Alma Mater munkatársai idén is várják az SZTE volt és jelenlegi hallgatóit és dolgozóit az SZTE Sportközpontba, a Hattyas sorra.

Természetesen most se marad el a pörköltfőző versenny.


porkoltfozo_verseny_AMweekend_20180616


A szabadon kipróbálható sportok közül csak néhányat említve, lesz lehetőség szenior tornára (kizárólag 60 év felett), Balancet Power edzésre, TRX-re, falmászásra, és íjászatra is!


A gyermekek idén is benevezhetnek játékos csapatversenyekre, a felnőttek pedig olyan mérkőzéseken vehetnek rész, mint a kispályás labdarúgás és az asztalitenisz, teniszverseny, és röplabda mix (vegyes csapat 3 férfi- 3 nő. A versenyek után a nyertes csapatokat az eredményhirdetés és nyeremények várják.


gyerekprogramok_AMweekend_20180616


Ami biztosan lesz még::

veradas_AMweekend_20180616

Véradás a Weekend délelőttjén. Várjuk a jelentkezőket!
Részletekért kattintson a képre!

Részletes program


A korábbi évekhez hasonlóan a rendezvény idén is ingyenes, de regisztrációhoz kötött: A regisztrációs link itt található.


Kövessék a program facebook eseményét, hogy értesüljenek az új információkról!

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • *
  március 25. 00:00 - 29. 00:00
 • *
  március 30.
  Egész napos
  -avagy kemény és lágyszövet menedzsment az implantológiában. Továbbképzés Szegeden - 2019.03.30. Jöjjön el, legyen részese egy színvonalas képzésnek, és vegye igénybe az extra kedvezményt! A tanfolyam árából 30.000 Ft levásárolható a Front-Dent teljes portfóliójából a képzést követő 3 hónapban! Előadó: Dr. Párkányi László, parodontológus szakorvos, egyetemi tanársegéd.
 • *
  április 17. 12:00 - 21. 08:00
  Idén is megrendezésre kerül a tavaszi szünetben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi, Gyógyszerésztudományi és Fogorvostudományi Karok Hallgatói Önkormányzatainak közös tábora felvételizők számára. Velünk sikeresen készülhetsz az érettségire, mivel egyetemi oktatók a biológia érettségi kritikus területeit kiemelve, az aktuális követelményekhez igazítva biztosítanak intenzív felkészítést az előadások során. Továbbá Kémia és Fizika tantárgyból a szükséges elméleti tananyag mellett kiscsoportos foglalkozások keretei között a szóbeli vizsgára szükséges kísérletek gyakorlása is biztosított. Az elméleti és gyakorlati oktatás mellett a kikapcsolódásra is sor kerül és csapatépítő programokkal várunk titeket, ahol Szeged város nevezetességei mellett leendő évfolyamtársaitokkal is megismerkedhettek. Jelentkezés és további információk hamarosan!
 • *
  május 10. - 11.
  Egész napos
  A regisztráció 2019. január 7-én nyílik!
 • június 29.
  10:00 - 12:00