Prezentációs Technikák vetélkedőt hirdet az SZTE Tehetségpont

Lehet a tudomány látványos, sőt hatásos! Az SZTE Tehetségpont és a Toastmasters idén is megrendezi Prezentációs Technikák nevű vetélkedőjét, amely során értékes nyereményre és versenyképes ismeretekre tehetnek szert a karok és az egyetem hallgatói.

SZTE Tehetségpont_Prezentációs Technikák


A Szegedi Tudományegyetem legjobb előadóit keresi idén is az SZTE Tehetségpont és a Toastmasters Prezentációs Technikák nevű vetélkedőjén. A megmérettetésre, ahol minden tudományág képviselője megmutathatja: kutatása, kedvenc témája igenis érthető, sőt élvezetes, az egyetem bármely hallgatója jelentkezhet! A 100 ezer forintos fődíj mellett értékes nyereményekért és szakmai lehetőségekért is versengenek majd az előadók.


A kari fordulókat 2018. február 5. és március 5. között, az összegyetemi fordulót április 12-én tartják.


Jelentkezési feltételekről és a verseny további részleteiről bővebb tájékoztatás a www.facebook.com/SZTE.Tehetsegpont/ vagy a sztehetseg@gmail.com e-mail címen kapható.
Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • január 16.
  13:00 - 15:00
  Dr. Zsedényi Ádám Kornél doktorjelölt "Investigation of Tissue Engineering Scaffolds for Potential Medical Applications" című doktori (Ph.D.) értekezésének nyilvános vitája. További információk: http://doktori.bibl.u-szeged.hu/4158/
 • január 17.
  08:00 - 11:00
  A Szegedi Regionális Vérellátó Központ januárban több helyszínen tart kiszállásos véradást. A véradáshoz arcképes igazolvány (személyigazolvány, jogosítvány, diákigazolvány), lakcímigazoló kártya és TAJ szám szükséges. Intézeti véradások: Szeged, Honvéd tér 4. hétfő, kedd, péntek 7-14 óra szerda – csütörtök 10-18 óra
 • *
  január 18. - 20.
  Egész napos
  A Fogorvostudományi Kar munkatársai és hallgatói idén is szeretettel várják az érdeklődőket az SZTE standjánál. A belépés minden vendég számára ingyenes!
 • február 3.
  00:00 - 00:00
 • február 6.
  17:00 - 19:00
  Téma: TOP 100 közlemény, TOP 100 kutató, TOP 100 egyetem. Mi is benne vagyunk?