Arcok az SZTE-ről - ismét megtekinthető Bobkó Anna kiállítása

A Szegeden tanuló külföldi egyetemisták közül mutat be néhányat fotóin Bobkó Anna. Fényképei ismét megtekinthetők a szegedi belvárosi A2-Gastro Cafféban.

A világ legkülönbözőbb pontjairól 3550 diák iratkozott be 2017 őszén a Szegedi Tudományegyetemre. Mind az öt kontinensről Bolíviától Kínáig, Kanadától Dél-Afrikáig.


Jamaica, Eritrea, Mongólia, Türkmenisztán, Srí Lanka, Fülöp-szigetek, Ciprus, Irán – csak néhány a küldő országok közül. Más nyelv, más vallás, más kultúra, de egy valami közös: amikor ezek a diákok hazatérnek, hírül viszik, hogy mit láttak, tapasztaltak Szegeden, a Szegedi Tudományegyetemen.


Bobkó Anna2
Fotó: Borbola Lilla


Bobkó Anna a SZTE-n diplomázott történelem–művelődésszervező szakon. Pályáját újságíróként kezdte, a Délmagyarország munkatársaként tudósított hat éven át. Élt Budapesten, ahol elmerült az online marketing világában, de a szíve visszahúzta szülővárosába, alma materébe. Fényképein Bobkó Anna a Szegeden tanuló külföldi egyetemisták közül mutat be néhányat. A szegedi belvárosi A2-Gastro Cafféban most ismét megtekinthetők az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság PR-munkatársaként dolgozó újságíró és fotóriporter képei.


Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *