mentorprogram_2018_osz_SZTE-FOK_kezdo

Mentorok jelentkezését várják az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjához

A program iránt érdeklődők szeptember 5-ig küldhetik el szándéknyilatkozataikat az októbertől induló 4 hónapos mentorálási időszakra.

A 2018-as őszi félévre: olyan volt SZTE-sek jelentkezését várják, akik önkéntesként szakmai tudásukkal szívesen hozzájárulnának ahhoz, hogy egyetemünk hallgatói minél felkészültebben álljanak a munkaerő-piaci kihívások elé.


A program 2014 tavaszán egy TÁMOP projekt keretében indult azzal a céllal, hogy a munkaerőpiacon már elhelyezkedett SZTE-s alumnik szakmai tudását, tapasztalatait becsatornázza a jelenlegi oktatási rendszerbe, segítve ezzel, hogy a hallgatókban reális szakmai kép alakulhasson ki, illetve még az egyetemi évek alatt megismerkedhessenek olyan munkáltatói szempontokkal is, melyek a végzés után segíthetik őket az elhelyezkedésben.


A 2018/19 őszi félévi: 2018. október elejétől 2019. január végéig tart. Ezen belül rugalmas a rendszer, munkától, szorgalmi és vizsgaidőszaktól függően lehetnek gyakoribbak vagy ritkábbak a találkozások.


Az alumni mentorálásról és a programról bővebben itt olvashatnak.


Ha felkeltette az érdeklődését a program, a jelentkezést a kitöltött szándéknyilatkozattal mellékelve az info@sztealmamater.hu e-mail címre várják (ugyanitt válaszolnak bármilyen a programmal kapcsolatos kérdésre is)!


!! JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. szeptember 5. !!


Szándéknyilatkozat



Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *