Első SZTE FOK Karrier Börze!

Szakmai fejlődés? Stabil anyagi háttér? Sikeres életpálya? Többek között ezekkel a témákkal foglalkoznak majd a FOK első Karrier Börzéjén december elsején.

1_Primary_logo_on_transparent_369x64

Helyszín: Szeged, Hungi Vigadó

Időpont: 2017. december 1. 19:00


A rendezvény célja, hogy hallgatóink olyan rendelők vezetőivel, munkatársaival találkozhassanak, ahol a sikeres életpálya és a stabil anyagi helyzet mellett, a személyes és szakmai fejlődés egyaránt elérhető. A rendelők képviselői és a hallgatók mellett a Karrier Börzén jelen lesznek Karunk vezető oktatói is, akik ismerik a hallgatókat, végigkövették pályafutásukat a tanulmányaik során, ezáltal azonnali, hiteles referenciaként tudnak szolgálni valamennyi jelölt kapcsán.


Ugyan a Börzére hallgatóink úgy készülnek, mint egy állásinterjúra, a tervünk az, hogy a rendezvény során egy állófogadás keretében, kötetlen beszélgetések során ismerhesse meg egymást a leendő munkaadó és a munkavállaló. Fontosnak tartjuk, hogy a munkaadók megismerjék, mi mozgatja, motiválja a hallgatót, hiszen mint tudjuk, a hallgatói élet során megszerzett tudás csak töredéke annak, amire szükség lehet a dolgos mindennapokban.


Az eseményre jegyet váltó rendelők részére pár nappal a rendezvény előtt megküldjük valamennyi hallgató önéletrajzát, majd az este folyamán személyesen is megismerkedhetnek a jelöltekkel, a majdani munkavállalókkal. Egy főre szóló jegy ára 10.000 Ft, mely tartalmazza a finom állófogadásos vacsora árát.


Helyszín: Szeged, Hungi Vigadó
Időpont: 2017. december 1. 19:00


Részvételi szándékát kérem, a fogkarrierborze@gmail.com
e-mail címen jelezze a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével, illetve a részvételi díj befizetésével.

További információ: www.facebook.com/sztefokkarrierborze
http://www.dental.hu/szte-fok-karrier-borze

A Karrier Börze az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 pályázat keretein belül valósul meg.


infoblokk_kedv_final_magyar_RGB__ESZA

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *