videopalyazat_europarol_SZTE-FOK_kezdo

Videópályázat Európáról

A pályázatok beadási határideje: 2017. április 30.

Neked mit jelent az Európai Unió? Brüsszel csak egy város, vagy egy hely, ahol olyan dolgokról döntenek, amik a Te életedre is hatással lehetnek? Gondolj bele! Rendeltél már külföldről az interneten? Voltál Erasmus-diák vagy külföldre mennél tanulni, gyakorlatot szererzni? Manapság gyakran halljuk „Brüsszel” nevét, azonban csak kevesen tudjuk, mennyi minden áll mögötte. Mutasd meg, szerinted mi van mögötte! Készíts egyedül vagy társakkal egy 1,5 perces videót, és nyerj 300.000 forintos utalványt!


 2017. március 6. és április 30. között pályázhattok élőszereplős vagy animációs kisfilmekkel a Vid@eu videósversenyre. Keressétek az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének Facebook oldalát! Három kategóriában tölthettek fel videókat, a Facebook-applikáción keresztül. Nézzük miről is kell szólniuk:


1. Digitális egységes piac – Az online vásárlás világa. Internetes zaklatás. Életünk a digitális térben. Ezek mind beleférnek ebbe a témakörbe.


2. Fiatalok mobilitása az EU-n belül – Dolgoztál, tanultál, önkénteskedtél külföldön, vagy külföldiként Magyarországon? Itt az alkalom, hogy élményeidet megoszd másokkal!


3. Klímaváltozás és energiaunió – Neked is van véleményed a klímaváltozásról? Hogyan képzeled el a jövő energiaforrásait? Mit tehetünk a Földért?


A videókat a legnagyobb közösségi oldalakon posztoljuk majd, erre gondoljatok már a forgatás alatt. Mutassatok be EU-s értékeket izgalmasan, naprakészen. A filmesekből és a kategóriák szakértőiből álló zsűri a kivitelezés és a témák bemutatása mellett ezt is figyelembe veszi majd.


Díjazás: 3 győztes + 1 közönségdíjas


A zsűri mindhárom kategóriában egy-egy győztest hirdet, emellett a Facebook közönsége is kiválasztja majd a kedvencét május 4-14. között. A legtöbb lájkot begyűjtő videó nyeri a verseny közönségdíját. Mind a négy díjazott 300.000 forint értékű utalványt kap, amit műszaki cikkek vásárlására fordíthat.


Videopalyazat_plakat


A videópályázat és a teljes kiírás elérhető az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének Facebook oldalán.


További információ:

Körmendi Boglárka és Pataki Melinda

tel: +36 1 336 0840

email


Forrás: szte_info_logo_kicsi_60x40





Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *