Alma_Mater_weekend_2017_SZTE-FOK_kezdo

SZTE Alma Mater Weekend és pörköltfőző verseny

Az SZTE alumni szervezete 2017. június 24-én (szombaton) immáron tizenegyedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit.

Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre  invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket. A bográcsban készült ételekből a csapat tagjai mellett a rendezvényre jelentkezett első 200 résztvevőt is vendégül látjuk majd.


 

Az első 15 csapatnak biztosítjuk az elkészítendő sertés pörkölthöz szükséges alapanyagokat, magát a bográcsot és a tűzifát is.Egységenként egy csapat számára tudjunk biztosítani ingyenesen a felsorolt hozzávalókat.


 

Ha Ön munkatársaival részt kíván venni a kari bográcsfőző versenyen, kérjük legkésőbb 2017. június 5. napjáig szíveskedjen jelezni nekünk az info@sztealmamater.hu e-mail címen a csapatnév, csapattagok és a csapatvezető nevének, illetve a vezető elérhetőségének megadásával.


 

A szabadon kipróbálható sportok mellett a karok sportversenyeken (kispályás labdarúgás, streetball, röplabda, tenisz) is összemérhetik tudásukat, a sportversenyekre való felhívás és jelentkezés június elején várható a http://www.sztealmamater.hu oldalon!

 

Bízunk benne, hogy mihamarabb találkozunk az SZTE Alma Mater Weekenden!


Üdvözlettel:

Dr. Görög Márta

SZTE Alumni ügyekért felelős rektori megbízott