támogatás

Felhívás 2017/2018 II. féléves juttatásokra

Még tart a szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet igénylésének időszaka.

1. Rendszeres szociális ösztöndíj


Rendszeres szociális ösztöndíj támogatásra azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek (2017. április 24. után benyújtott) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be / csatoltak rendszeres szociális ösztöndíj kérelmi űrlapot a pályázati határidő lejártáig.


Nem szükséges, hogy lezárt, pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített (Beadva) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá az ösztöndíj kérelmi adatlapot!


A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.

2. Városi tanulóbérlet


Helyi közlekedési bérletre azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek (2017. április 24. után benyújtott) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal, és nyújtottak be / csatoltak városi tanulóbérlet igénylési adatlapot a pályázati határidő lejártáig.


Nem szükséges, hogy lezárt pontozott legyen az általános szociális helyzetfelmérő adatlap, csak véglegesített (Új, beadva) űrlap szükséges ahhoz, hogy csatolni lehessen hozzá a városi tanulóbérlet igénylési adatlapot!

A meghatározott pontszám a későbbiekben átkerül a csatolt űrlapokra.


További információk


A rendszeres szociális támogatás, bérletigénylés benyújtási határideje:

2018. január 17.

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *