Aprilisi_probahozzaferesek_medikusoknak_SZTE-FOK_kezdo

Áprilisi próbahozzáférések medikusoknak

Meghosszabbítva május 31-ig!

Négy különleges e-forrást érhetnek el az olvasók próbahozzáférés keretében, az egyetemi hálózaton keresztül. A Thieme és a Wolters Kluwer szolgáltatók termékeire elsősorban az élettudományok területén tanuló, oktató kollégák figyelmét szeretnék felhívni, de az érdeklődő laikusoknak is jó szívvel ajánlják kipróbálásra.


 • Thieme e-Book Library
  A Thieme kiadó 85 címet tartalmazó e-könyv csomagja lefedi a medikusok tananyagát, a könyvek az ideiglenes hozzáférés időszakában is teljes egészükben letölthetőek.

 • Teaching Assistant Anatomy
  A Thieme anatómiai atlaszainak ábraanyaga nagy felbontásban jpg/ppt/pdf formátumban letölthető formában. Minden ábra testre szabható (angol/latin feliratok, zoomolás, betűméret, nyilak legyenek/ne legyenek, stb.), így nagyon hasznos segítség lehet a felkészülés során mind az oktatóknak, mind a hallgatóknak. User Guide (pdf)

 • Visible Body
  Interaktív metszetek és 3D modellek gyűjteménye. Minden struktúra kattintható, forgatható, mozgatható, elrejthető, és lehetőség van saját jegyzetek készítésére is. A feldolgozott tananyag képként letölthető, és kvízek is segítik az ismeretek elsajátítását.

 • Acland’s Video Atlas of Anatomy
  Valódi videófelvételekből felépített anatómia atlasz, alapos magyarázatokkal. Teszt modulja nagyon hasznos segítség a felkészüléshez! User guide (pdf)


Aprilisi_probahozzaferesek_medikusoknak


További részletek