oszi_kulturalis_fesztival_2017_SZTE-FOK_kezdo

22. Őszi Kultúrális Fesztivál

2017. október 1-november 10.

Az egy hónapon át tartó rendezvénysorozat célja, hogy az egyetemen működő művészeti csoportok és művészi ambíciókkal rendelkező hallgatók mellett neves előadó- és alkotóművészek mutatkozhassanak be Szeged közönsége előtt. A rendezvények minden érdeklődő számára nyitottak, és többnyire ingyenesen látogathatók.

Programfüzet

Az ősz beköszönte egyet jelent azzal a fesztivállal is, melyet idén 22. alkalommal rendez meg a Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája.


A rendezvénysorozatot évről-évre úgy állítják össze, hogy lehetőség szerint minél szélesebb kultúrkörből merítsenek, és minden korosztálynak, érdeklődési körnek nyújtsanak programlehetőséget. A műfaji sokszínűség mellett másik legfontosabb szempont az igényesség, az értékközvetítés, a kulturális élményeken alapuló közösségépítés. A programok közt éppúgy megtalálhatók a kiállítások, komoly és könnyűzenei koncertek mint a színházi előadások, közönségtalálkozók, könyvbemutatók vagy sportrendezvények.


A 22. Őszi Kulturális Fesztivál megnyitóját 2017. október 2-án 18 órától tartják az SZTE Rektori Épületben (Dugonics tér 13.).

Az egybe gyűlteket Prof. Dr. Szabó Gábor akadémikus, a Szegedi Tudományegyetem rektora köszönti, a megnyitón közreműködik Szélpál Szilveszter operaénekes.


Az épület átriumában ekkortól látható Szentgyörgyi Anna és Datki Zsolt László fotókiállítása is.


A fesztivál hivatalos weboldala

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *