mosolypart_2016_SZTE-FOK_kezdo

Csupa mosoly volt a partfürdő

A szünidő első vasárnapján színes programokkal várták a családokat a partfürdő területén rendezett Mosolypart gyermekfesztiválon. Az Egészséges Szegedért programmal egybekötött rendezvényen, a Fogorvostudományi Kar ingyenes szűrővizsgálattal és tanácsadással vett részt.

mosolypart_2016-3_plakatA délelőtt 10 órától este 8-ig tartó fesztiválon nemcsak játszani, hanem fürdeni is lehetett. Nyitásként a kicsik meghallgathatták a méltán népszerű Peter és Pan Duó előadását, majd felkereshették valamelyik népszerű standot, ahol hasznos információkkal és szórakoztató programokkal várták a kicsiket és nagyokat egyaránt.


mosolypart_2016_16_foto-szeged_hu


Ott voltak a Horizont és a Mosolygó Kórház Alapítványok, a Fatima Ház kézművesei, valamint a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának oktatói és hallgatói is.


mosolypart_2016_15_foto-szeged_hu


– Csak egy picit belenéz a doktor bácsi a szádba, és mehetünk is. Ha jó leszel, kapsz színezőt és fogkrémet – így biztatta nyolcéves forma kisfiát egy apuka.

 

gyermekrajz_palyazat_2016_SZTE-FOK_kezdo

A Fogorvostudományi Kar rajzpályázatot is hirdetett, melynek címe „Fogkefe a legjobb barátom” volt. Két témakörben érkeztek be rajzok a kicsiktől: Amit a fogacskáink szeretnek, és Fogtündér látogatása.

Az eredményhírdetésre és a díjak átadására délután került sor.


A fődíjat, (a 20.000 Ft értékű Philips Sonicare for Kids típusú, bluetooh-os elektromos fogkefét, melyet a Philips Magyarország Kft. ajánlott fel) a Forráskuti Általános Iskola kisdiákja, a 7 éves Széll Száva vehette át.

 

II. helyezett - Veres Emília 6 éves (Nádor utcai óvoda)


III. helyezett - Fischer Lili 6 éves (Nádor utcai óvoda)


SZTE FOK rajzpályázat I. helyezett - Széll Száva (7 éves)

SZTE FOK rajzpályázat II. helyezett - Veres Emília 6 éves SZTE FOK rajzpályázat III. helyezett - Fischer Lili 6 éves

A nyertes rajzok


HX6322_04-A1P-global-01sparkly-zold_Napközben a gyerekek kipróbálhatták a Philips Sonicare for Kids típusú, bluetooh-os elektromos fogkefét, és az applikációt, amelyik új szintre emeli a fogmosás élményét. A gyerekek egy saját Sparkly-t kapnak, akinek segítenek fogat mosni, így Sparkly boldog lesz és fejlődik.


mosolypart_2016_21_foto-szeged_hu


A rendezvényt az IH Rendezvényközpont szervezte.

Forrás: Szeged_hu_logo

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *