_MG_2271

Pótfelvételit hirdet az SZTE

Az SZTE 10 kara és Tanárképző Központja hirdet pótfelvételit szinte minden olyan szakra, ahol 2016 szeptemberétől képzést indít. Az intézmény majdnem minden képzési szinten pótfelvételi lehetőséget kínál azok számára, akik nem nyertek felvételt, vagy nem is jelentkeztek felsőoktatási intézménybe. Jelentkezni augusztus 7-ig lehet.

Nem kell csüggedniük azoknak, aki a július 26-i ponthatárhúzáskor nem jutottak be az általuk megjelölt képzésre. 2016. augusztus 7-ig még van lehetőségük jelentkezni a felsőoktatásba. A 2016/2017-es tanévben a már felvételt nyert 6234 gólya mellé további elsőéveseket vár az SZTE. A Szegedi Tudományegyetem közel 250 szakon alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzéseken, valamint szakirányú továbbképzéseken kínál pótfelvételi lehetőséget.


Fogorvostudományi Kar - osztatlan fogorvosképzés


Az SZTE pótfelvételi oldala, és a meghirdetett szakok listája itt elérhető: SZTE pótfelvételi


A 2016. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás keretében már csak egy helyet lehet megjelölni, a meghirdetett képzések kizárólag önköltséges formában indulnak.

Jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, legkésőbb 2016. augusztus 7-ig.

A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 26-án zárult általános eljárásban, vagy idén még nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe.


További tudnivalók a pótfelvételi eljárásról: felvi.hu


A pótfelvételi jelentkezési útmutató itt olvasható


Forrás: szte_info_logo_kicsi_60x40



Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *