Bobkó Anna (fotó: Farkas Hajnalka)

„Anna szerint a világ” - Képek a napLÓmból

"Máskép(p) - Köztünk élő alkotók" kiállítássorozatunk keretében Bobkó Anna, az SZTE Közkapcsolati Igazgatóság munkatársának fotóit tekinthetik meg a TIK Café-ban.

Bobkó Anna (SZTE-JGYPK történelem-művelődésszervező '06) az SZTE Közkapcsolati Igazgatóságának munkatársa így ír magáról, és immáron szakmájáról:


"Mit csinál egy hobbilovas újságíró, aki imád lovakat fotózni, de nem akarja tovább zsibbasztani az ismerőseit a Facebookon a milliónyi fotóval? Létrehoz egy külön oldalt NapLÓm néven, ahol szabadon posztolhat, azt és annyit, amennyit csak szeretne! Hat évig dolgoztam a Délmagyarország napilapnál újságíróként, akkoriban a betűkre koncentráltam, de fél szemmel mindig próbáltam ellesni a fotóriporter kollégák praktikáit. Aztán elkapott a hév és egyre inkább szerettem volna képekkel is kifejezni a gondolataimat, megmutatni: hogyan látom a világot (nem csak a lovakat).


A hobbiból igazi szerelem lett, a szerelemből pedig mára hivatás: a Szegedi Tudományegyetem Közkapcsolati Igazgatóságának munkatársaként mutathatom be fotóimon keresztül az egyetemi életet. A kiállításon nagyrészt a lovas képeimből láthatnak ízelítőt. További fotók a NapLÓmon!"


Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *