2015 september 18-20_Alumni_IMGL6458

A Szegedi Tudományegyetem első nemzetközi alumni találkozója

Szeptember 18-20. között a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi, Fogorvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kara először szervezett az idegen nyelvű képzésben egykor végzett hallgatók számára találkozót.

A világ minden tájáról jöttek a valamikori hallgatók. Ki egyedül, más a párjával és voltak akik a gyermekeiket is elhozták, hogy megmutassák a boldog diákévek helyszínét. A szeptemberi programra érkező alumnikat Szeged Város polgármestere és a Szegedi Tudományegyetem rektora fogadta.


Az Külföldi Hallgatók Oktatási Központja által szervezett találkozó Jubileumi ünnepségén a köszöntők, beszédek és díjátadások mellett egy kisfilmet is levetítettek az angol nyelvű orvosképzés harminc éves történetéről.


 videó


A Fogorvostudományi Kar egykori hallgatója Dr. Kiarash Karimi szakmai sikereinek elismeréseképpen megkapta a Lifelong achievement oklevelet, amit a Kar dékánja Dr. Laczkóné Dr Turzó Kinga adott át.


A Hungest Forrás hotelben tartott gálavacsora vendégeit a jelenlegi hallgatók különböző zenés táncos műsorral szórakoztatták. A rendezvénysorozat a hagyományteremtés s a minél szorosabb kapcsolatok kialakításának jegyében telt. A találkozó a Gellért Szabadidőközpontban rendezett sportnappal zárult.


Első nap

Alumni Reunion Weekend 2015 - Első nap galéria



Nyitó fogadás a Forrás Hotelben, majd a városházán Szeged polgármestere köszöntőtte a résztvevőket. Ezt városnézés és vidám vacsora követte.


Alumni Reunion Weekend 2015 - Második nap galéria Második nap

Jubileumi ünnepség a TIK-ben. Délután az öregdiákok tapasztalataikról meséltek, és tanácsokkal látták el a jelenlegi hallgatókat. A nap egy emlékezetes gálavacsorával zárult.


Harmadik nap

Alumni Reunion Weekend 2015 - Harmadik nap galéria


Vasárnap különböző sportágakban versengtek az oktatók, öregdiákok és diákok. A diák válogatott - oktató labdarugó mérkőzést kiemelt érdeklődés kísérte.

 

 

További információk: SUMAA (Szeged University Medical Alumni Association).


videó


Alumni Weekend programfüzet


Reunion 2015 hivatalos honlapja



Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *