Prof. Dr. Gorzó István - Batthyány-Strattmann László díjban részesült - 2015.11.03.

Kitüntették Prof. Dr. Gorzó István professor emeritust

Kimagasló szakmai munkásságának elismeréseként Batthyány-Strattmann László Díjban részesült Prof. Dr. Gorzó István professor emeritus.

2015. november 3-án a Batthyány-Strattmann László születésének évfordulója alkalmából a Pesti Vigadóban rendezett ünnepségen Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az egészségügyért végzett munkát elismerő kitüntetéseket adományozott.


Prof. Dr. Gorzó István kitüntetése - Batthyány-Strattmann László Díj 2015

Galéria (fotó-EMMI)


Batthyány-Strattmann László-díjat kapott az egészségügy területén végzett kimagasló, példaértékű szakmai, tudományos és oktatói munkája elismeréseként:


Prof. Dr. Gorzó István, a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar Parodontológiai Tanszék professor emeritusa


Prof. Dr. Gorzó István kitüntetése - Batthyány-Strattmann László Díj 2015 (KDZs_N9832)


Prof. Dr. Gorzó István a magyar parodontológia meghatározó személyisége és egyike a modern magyar parodontológiai iskolák megteremtőinek. A Karon (korábban klinikán) több mint 40 éve végez oktatói, kutatói és nem utolsósorban gyógyító munkát. Jelenleg is, segíti a fiatal kollégák elméleti, gyakorlati ill. tudományos fejlődését, és gyakran igénybevett tanácsait nehezen tudnánk nélkülözni.


Szeretnénk megköszönni Professzor Úr kiemelkedő szakmai és közszolgálati munkáját, példás oktató, kutató és betegellátó tevékenységét.


A Kar minden dolgozója szívből gratulál kitüntetéséhez.

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *