campus_hungary_logo.

ÚJ Campus Hungary pályázati felhívás

Leadási határidő:

2015. január 30. (péntek) 12:00 óra


A Balassi Intézet 2014. december 15-én hirdette meg nyolcadik alkalommal az Európai Unió támogatásával megvalósuló Campus Hungary Program ösztöndíjait, melyekre a magyarországi konvergencia régiók felsőoktatási intézményeinek hallgatói és munkatársai pályázhatnak.


A magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatói szakmai gyakorlatra, valamint rövid, hosszú és csoportos tanulmányútra, a felsőoktatási munkatársak pedig rövid és hosszú tanulmányútra pályázhatnak.

A pályázatok elbírálása hallgatók esetén a tanulmányi átlag, a tudományos tevékenység és a benyújtott munkaterv alapján történik. Előnyt élveznek azok, akiknek pályázott tevékenysége kreditelismeréssel jár, OTDK 1-3. helyezettek, valamint műszaki és természettudományi területen tanulnak.


Munkatársak esetén a kiválasztás szempontjai a következőek: részletes munkaterv; szakmai önéletrajz; nemzetközi területen végzett szakmai tevékenység; nemzetközi területen végzett tudományos tevékenység. Előnyt élveznek azok, akik nemzetközi kutatási projektben vesznek részt, vagy előadóként vesznek részt nemzetközi konferencián, vagy nemzetközi oktatási vásáron kiállítóként vesznek részt, illetőleg, akik hazai és külföldi felsőoktatási intézmények közötti képzésfejlesztési, kurzusharmonizációs tevékenységet végeznek, vagy új együttműködéseket hoznak létre.

A pályázati anyagok véglegesítésének határideje: 2015. január 30. 12:00


További részletek elérhetők a Campus Hungary honlapján.

Hallgatóknak

Munkatársaknak



Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *