educatio_20150122_img_8931_FOK_kezdo

Az első nap az Educatio kiállításon

Megkezdődött a 15. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A Szegedi Tudományegyetem is jelen van az ország legnagyobb oktatási börzéjén.


educatio2015_SZTE_terkep

A SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központba (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) az SZTE örömmel várja standjához mindazokat, akik érdeklődnek az Európa 8. legszebb egyetemi városában, Szegeden elérhető képzések iránt. A nemzetközileg elismert, a minőség iránt elkötelezett Szegedi Tudományegyetem karairól, szakjairól az F22-es standnál érdeklődhetnek.


educatio_2015_lezer_FOK



„Játékos kísérletek lézerfénnyel” című érdekes kísérleten vehetnek részt a Szegedi Tudományegyetem standjánál, minden nap 10, 12, 14 és 16 órakor!


Educatio 2015 - Karsai Krisztina


„Miért az SZTE?”. Erről is kérdezhetik az SZTE vezető professzorai közül például az Educatio kiállításon résztvevő oktatási, illetve a nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettest. A mai napon Karsai Krisztina oktatási rektorhelyettestől tájékozódhattak, míg holnap, pénteken 10 órától Martinek Tamás nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettestől közvetlenül kérdezhetnek az érdeklődők.



Educatio_kiallitas_Bp_2015._januar_22
Az SZTE az Educatio kiállításon - GALÉRIA (fotók: Gajzer Erzsébet)


Közép-Európa legnagyobb oktatási kiállítása nemcsak az idén felvételiző diákoknak szól, hanem a másoddiploma vagy mesterképzés előtt álló hallgatók számára is szolgálhat hasznos információkkal.


A kiállítás minden látogató számára ingyenes.

 

Forrás: szte_info_logo_kicsi

 




Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *