ingyen_Office_hallgatoknak_SZTE-FOK_kezdo-uj

Ingyenes, jogtiszta MS Office a felsőoktatásban tanulóknak

2015. február 17-étől a felsőoktatási intézmények hallgatói otthon is ingyenesen használhatják a Microsoft Office szoftvert.


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatása szerint a Tisztaszoftver Program keretében a felsőoktatási intézmények valamennyi hallgatója öt számítógépen és öt mobil eszközön használhat otthon, ingyenesen bizonyos Microsoft termékeket és nyílt forráskódú szoftvereket.


Az Office 365 Pro Plus csomag tartalmazza minden olyan alkalmazás – többek között a Word, az Excel, a PowerPoint vagy a Publisher – legfrissebb verzióját, amelyek tanulmányaik során támogatják a hallgatókat, magabiztos felhasználói tudást adnak.


A letöltéshez az Educatio Nonprofit Kft. által biztosított webes felületen kell regisztrálni, és a sikeres regisztráció után a hallgatók itt tudják elérni a szoftvereket is.


Az ingyenes használat mellett minden diák 1 terabyte tárterületet is kap.


A tanároknak otthoni számítógépükön eddig is lehetőségük volt ingyenesen használni az Microsoft Office csomagot, de néhány héten belül ezt is kiterjesztik további 5 gépre.


Egyetemünkön a Tisztaszoftver programmal kapcsolatban a +36 62 54-4232-es vagy a +36 62 54-4227-es telefonszámon kérhető további felvilágosítás.


Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *