SZIN fogászati szűrés 2015 - SZTE FOK

Idén is fogászati szűrés a SZIN-en

Ebben az évben plusz egy nappal hosszabb lesz a Szegedi Ifjúsági Napok, így már augusztus 24-én, hétfőn kezdetét veszi a rendezvény. A hagyományoknak megfelelően a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának hallgatói is jelen lesznek a rendezvényen az úgynevezett „Civil Faluban”.

A Szegedi Ifjúsági Napok (a SZIN) az ország egyik legnépszerűbb fesztiválja. A nyári szezont záró rendezvényt - szokás szerint - augusztus utolsó hétvégéjén rendezik meg a szegedi partfürdőn, és minden évben fiatalok tízezrei váltanak bérletet vagy jegyet a programokra. Tény, hogy a SZIN-re elsősorban a koncertek miatt érkeznek a fesztiválozók, de az is vitathatatlan, hogy a napközbeni programokon is mindig nagy az érdeklődés.


Többek között az előző évekhez hasonlóan fogunk állapotáról is visszajelzést kaphatunk – a Fogorvostudományi Kar hallgatói ingyenes fogászati szűrést végeznek. A szűrés során a pácienseket hasznos szájápolási tanácsokkal illetve ahhoz szükséges eszközökkel látják el (pl. fogkrém). A szűrés célja a fesztiválozó fiatalok egészségmegőrzése illetve egészségnevelése.SZIN 2014 - fogászati szűrés

SZIN 2014 - fogászati szűrés


További részletek a SZIN programjairólRendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *