SZTEhetsegpont_FOK_1170x430

Ösztöndíjakat hirdet az SZTE Tehetségpont

A Szegedi Tudományegyetem tehetséggondozó szervezete nagyvállalatokkal és egyetemi egységekkel együttműködve 2015-ben is meghirdeti ösztöndíjait. A Tisza-parti universitas hallgatóit támogató ösztöndíjakra 2015. április 30-án 12 óráig várják a pályázatokat.


A korábbi évekhez hasonlóan a Szegedi Tehetséggondozó Tanács SZTE Talent Ösztöndíjat és Kiválósági Lista pályázatot írt ki a Szegedi Tudományegyetem hallgatói számára. Az ösztöndíj mértéke a Szegedi Tehetséggondozó Tanács döntésétől függően 25.000 és 150.000 forint közötti egyszeri támogatás. A Kiválósági Listára és Talent Ösztöndíjra három különböző kategóriában lehet pályázni: 1. BA-MA és osztatlan képzésben résztvevők, 2. Sportolók és Művészek, 3. PhD képzésben résztvevők.

További információ és részletes pályázati felhívás: Kiválósági Lista


A Pro Talentis Universitatis Alapítvány és számos nagyvállalat közös ösztöndíjakat hirdet. A Szegedi Tudományegyetem hallgatói 2015. április 30-ig pályázhatnak: a Bánffi&Bánffi-Pro Talentis Vállalati Ösztöndíjra, az ES Audio-Pro Talentis Vállalati Ösztöndíjra, a Givaudan-Pro Talentis Vállalati Ösztöndíjra, a Home&People-Pro Talentis Vállalati Ösztöndíjra, a Pick Szeged Zrt-Pro Talentis Vállalati Ösztöndíjra, a Sole-Mizo Zrt-Pro Talentis Vállalati Ösztöndíjra, a Szegedi Vízmű-Pro Talentis Vállalati Ösztöndíjra, a TE-DI Trade-Pro Talentis Vállalati Ösztöndíjra, a Transcommers-Pro Talentis Vállalati Ösztöndíjra és a Vitamin Szalon-Pro Talentis Vállalati Ösztöndíjra.

További információ és részletes pályázati felhívás: Vállalati Ösztöndíjak


A Szegedi Tehetséggondozó Tanács és az SZTE Tehetségpont, az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ és az SZTE Esélyegyenlőséget Biztosító Bizottsága támogatása alapján 2015-ben is kiírásra került az SZTE Esélyegyenlőségi Talent Ösztöndíj. A felhívásra pályázni három kategóriában – fogyatékossággal élő hallgatók, roma származású hallgatók és hátrányos helyzetű hallgatók – lehet.

További információ: SZTE Esélyegyenlőségi Talent Ösztöndíj


A Pro Talentis Universitatis Alapítvány a Magyar Nemzeti Bank támogatásával hallgatói ösztöndíj pályázatot hirdet. Az ösztöndíjra pályázhatnak az SZTE azon hallgatói, akik a hazai pénzügyi kultúra fejlesztése érdekében kutatásokat, szakdolgozói vagy tudományos diákköri tevékenységet, illetve közösségi fejlesztői tevékenységet szerveznek, folytatnak, illetve szerveznének 2015-ben. Az MNB Hallgatói Ösztöndíj összege 100.000 forint.

További információ: MNB Hallgatói Ösztöndíj


A Szegedi Tudományegyetem hallgatóit támogató aktuális pályázatok az SZTE Tehetségpont honlapján érhetők el.


Forrás: szte_info_logo_kicsi_60x40




Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *