Regisztráció a Neptun rendszerbe

Felhívjuk figyelmét, hogy a Neptun regisztráció megkezdése a felvételi adatok átemelését követően lehetséges, legkorábban 2020. július 30-tól. • A Szegedi Tudományegyetemen 2017. áprilisától a NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszer működik kiegészítve a CooSpace és Modulo rendszerekkel.


 • A NEPTUN rendszer keretében minden beiratkozott hallgatónak lehetősége nyílik arra, hogy WEB böngésző programot használva az Interneten keresztül megtekintse a Tanulmányi Osztály által róla nyilvántartott személyes és tanulmányi adatait, nyomon kövesse az Egyetemhez kapcsolódó pénzmozgásait, kapcsolatot tartson oktatóival, diáktársaival, vizsgákra jelentkezzen, kurzusokat vegyen fel.

 • Ahhoz, hogy Ön hallgatóként a NEPTUN-hoz kapcsolódhasson, érvényes NEPTUN-os felhasználói azonosítóval (usernévvel) és jelszóval kell rendelkeznie.

  Ugyanez a felhasználói azonosító és jelszó használható a CooSpace és Modulo rendszerek eléréséhez is. Ha ilyennel még nem rendelkezik, a következő lapokon végighaladva regisztrálhatja magát, azaz létrehozhatja saját NEPTUN-os felhasználói azonosítóját és beállíthatja jelszavát:
  - Személyes adatainak megadásával azonosíthatja magát, s ha ezt a rendszer rendben levőnek találja, akkor megadja az Ön NEPTUN-ban használt azonosítókódját, valamint a NEPTUN-os felhasználói azonosítóját.
  (Új hallgatók esetében ez a kettő azonos lesz.)
  - Ezután beállíthatja az illetéktelen hozzáférés ellen védő jelszavát.

További információ és a NEPTUN regisztrációs felület a www.neptun.u-szeged.hu/ oldalon érhető el.


Modulo adategyeztető űrlap


Annak érdekében, hogy a beiratkozás valóban rövid időt vegyen igénybe, a kapcsolódó és kötelező adategyeztetést a Modulo adategyeztető űrlapon előre elvégezzük. Kérjük, lépjen be a Modulo rendszerbe a https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/default/login linken és töltse ki az Adategyeztető űrlapot 2020. augusztus 1. – 2020. augusztus 20. között! Az űrlapon kért adatok ellenőrzéséhez szkennelje be és csatolja az igazoló dokumentumokat. Amennyiben az űrlap adataival kapcsolatban bármilyen javítás szükséges, vagy észrevételünk, kérdésünk van, azt e-mailben jelezni fogjuk Önnek.


A Neptun/CooSpace/Modulo bemutatása itt olvashatóRendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *