wanted

SZOTE Gólyatábor 2019

Kedves SZOTE-s Gólya!


Szeretettel köszöntünk körünkben!
Gratulálunk sikeres felvételidhez!


Bizonyára már sejted, hogy életed legizgalmasabb évei veszik kezdetüket nemsokára. Minden ilyen különleges életszakaszt illik kitüntetett módon megkezdeni, ebben szeretnénk Neked egy kis segítséget nyújtani. Idén is megrendezzük a legendás SZOTE Gólyatábort, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy igazi SZOTE-s váljék belőled. Nagyon várjuk, hogy megismerkedjünk és bevezessünk az egyetemisták rejtelmekkel teli életébe. Éppen ezért sok szeretettel meghívunk, hogy jövőbeli évfolyamtársaiddal és persze velünk tölthess néhány napot, amely pihenésre nem alkalmas, de programokban annál gazdagabbnak ígérkezik. Garantáljuk, hogy erre a néhány napra egész életedben mosolyogva gondolsz majd vissza.


Általános tudnivalók:


A tábor 2019. augusztus 13–17-ig (Kedd-Szombat), BALATONAKALIN, a Gyermek és Ifjúsági Táborban kerül megrendezésre. A szállás 6 fős, fürdőszobás, faház jellegű lakosztályokban lesz, valamint a napi három étkezés is biztosított a táborban.


Programok:


Vetélkedők, bográcsozás, strandolás, bulik és egy kis túrázás (vonattal, egy borpincéhez) keretei között ismerheted meg társaidat, és tanulhatsz meg minden olyan dolgot tapasztalt felsőbb éves Főgólyáidtól, amelyek segítségével, sokkal könnyebben elboldogulsz majd az Egyetemen.


A részletes program letölthető a következő linkre kattintva:

SZOTE Gólyatábor Balatonakali

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *