felvetelizok_hetvegeje_2018_SZTE-FOK_kezdo

Keresd az SZTE-t a felvételizők online hétvégéjén!

„Lehetsz bármi, a lényeg: tanulj tovább!” - ezzel a szlogennel szervezi meg január 13-án és 14-én a Diákhitel Központ két napos, interneten követhető felsőoktatási workshopját.

Az online programon megismerkedhetsz a Szegedi Tudományegyetem képzési kínálatával, a hallgatói szolgáltatásokkal, az ösztöndíj- és szálláslehetőségekkel.


Miért érdemes a Szegedi Tudományegyetemet választani a továbbtanulásnál? Milyen lehetőségek várnak Rád Szegeden? Milyen szegedi egyetemistának lenni? – többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz, ha 2018. január 13-án és 14-én az SZTE-re kattintasz a Diákhitel Központ által szervezett Felvételizők Hétvégéje elnevezésű online programon.


A Felvételizők Hétvégéje minden érdeklődő számára ingyenesen elérhető. Az előadások mobilról és számítógépről is figyelemmel kísérhetők, a konferencia ideje alatt pedig a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy az előadóktól akár névtelenül is kérdezzenek. A workshop weboldalán természetesen nem csupán videók megtekintésére lesz lehetőség, hanem online chat formájában a nézők kérdéseket tehetnek fel az előadóknak illetve a felsőoktatási intézmények képviselőinek, akik meg is válaszolják azokat élőben.


További részletek a programról:

Felvételizők hétvégéje - online workshop, 2018. január 13-14.

facebook-logo 

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *